Het betreft een stage Marketing en Vastgoed bij een Real Estate bedrijf in het centrum van Auckland, Nieuw-Zeeland. Het is een van Nieuw-Zeelands grootste Property Services Bedrijven, met meer dan 1100 werknemers in Nieuw-Zeeland.

Ze hebben ervaring in de marketing van woningen, commerciële en industriële eigendommen en landelijke vastgoed, waaronder boerderijen. Ze hebben meer dan 50 kantoren door heel Nieuw-Zeeland en ze verkopen ontroerend goed in Auckland, North Shore, Northland, the North of Auckland, Tauranga, Hamilton, Hawkes Bay, Gisborne, Palmerston North, Wellington, Christchurch, Queenstown en andere provinciesteden.

Tijdens de stage Marketing en Vastgoed houdt de stagiair zich bezig met marktonderzoek, creëren van marketing programma’s, de social media en de huidige marketing en sales activiteiten onderzoeken.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste en gemotiveerde student met kennis van marketing. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via de gratis Stage Check.

Stagecode: NZ1816