Het betreft een stage Marketing Management bij een vooraanstaande onafhankelijke leverancier van educatieve diensten.

Ze ontwikkelen eerste klas onderwijs voor scholen waar jongeren en hun gezinnen die vertrouwen in hun hebben gegeven. Scholen en Colleges zijn co-educatieve en delen gemeenschappelijke waarden en filosofieën. Zij bieden de beste educatieve trajecten die leiden tot gerespecteerde universiteiten.

Dit bedrijf is ook onderdeel van een wereldwijd scholen netwerk die zijn aangesloten op andere universiteiten door middel van haar internationale examenonderdeel.

De Marketing Management stagiair houdt zich bezig met de vertaling van promotiematerialen. Sorteren en distribueren van nieuwsbrieven, website inhoud, promotiemateriaal en e-mail.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste en gemotiveerde student met kennis van marketing die veel initiatief toont en open staat voor nieuwe ideeën. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Vul vrijblijvend de gratis Stage Check in en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1801