Dit bedrijf is gevestigd in Rotorua en heeft een vacature voor een stage marktanalyse. Het bedrijf focust zich op de ontwikkeling van technologie om bio-based producten te ontwikkelen. Deze materialen worden gebruikt om milieuschade tegen te gaan. Wat het bedrijf vooral doet is producten maken met behulp van recyclebare, natuurlijke materialen in plaats van petrochemicaliën. Nieuw-Zeeland loopt voorop wat betreft hoogwaardige producten uit biologische materialen door de innovatie van grondstoffen in de bio-industrie.

Wat ga je precies doen?

Je gaat onderzoek doen naar specifieke projecten of onderwerpen die het bedrijf afstemt op trends in het vakgebied en jouw vaardigheden. Hiervoor gebruik je het internet en andere beschikbare, relevante middelen. Uiteindelijk verwerk je de bevindingen in een duidelijk, beknopt en relevant rapport.

Ook zal je marktonderzoek uitvoeren, waarbij je kijkt naar de technologieën, business case-informatie en andere gerelateerde informatie. Hiervoor doe je onderzoek en lees je de achtergrondinformatie.

Wat voor persoon zoekt het bedrijf?

  • Schrijft en leest Engels uitstekend
  • Kan duidelijke en beknopte rapporten schrijven
  • Ervaring in het opstellen van marketingplannen is een pré

Deze stage iets voor jou?

Heb jij interesse in deze stage marktanalyse of zoek je een vergelijkbare internationale stage in Nieuw-Zeeland? Laat het ons weten! Je doet dit vrijblijvend via de gratis Stage Check. Vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stage code: NZ 1866