Stage Marktonderzoek bij een panel provider. Het bedrijf heeft een brede basis van meer dan 2000 klanten verspreid over Azië-Pacific, Amerika, Europa en het Midden-Oosten. Ze hebben 37 panelen met meer dan 6 miljoen panelleden die het bedrijf de grootste wereldwijde panel provider maakt.

Het bedrijf biedt full service, client sample en sample only oplossingen voor onze klanten en werken nauw samen met onze collega’s in het buitenland en onze klanten over de hele wereld om de beste oplossingen voor het project de levering te vinden.

De stagiair voor de stage Marktonderzoek zal zich bezig houden met het sample only team, dit betekend onder andere enquêtes afnemen bij de panelleden.

Side note – ons bedrijf is een werk hard en speel het hard omgeving. Ons team is divers, vriendelijk en altijd klaar om een collega een handje te helpen. Er is een sociaal element aan de rol, waaronder een vrijdag werk bar en het einde van kwartaal partijen die de stagiair zou natuurlijk worden uitgenodigd mee naar.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste en gemotiveerde student met kennis van marketing die veel initiatief toont en open staat voor nieuwe ideeën. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Je kunt dit vrijblijvend doen via onze gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 1712