Zoek je een stage media en onderwijs in Nieuw-Zeeland in Auckland? Check dan eens deze buitenlandse stage vacature bij een school in Auckland. Je zult deel uitmaken van een team van 20-25 werknemers. Deze school is in 2003 geopend en geeft Engels onderwijs aan studenten van over de hele wereld. Daarnaast biedt het bedrijf accommodatie, ondersteuning voor studentenwelzijn en activiteiten.

Waar ga je stage lopen?

Je zal je tijdens deze stage social media niet beperken tot één afdeling. Je wordt betrokken bij alle aspecten van de operationele werking van de school. Je werkt bijvoorbeeld voor de academische afdeling, maar ook voor de afdelingen accommodatie, activiteiten en administratie. Ook is er werk op het gebied van de internationale vermarkting van de school. Bovendien is er een mogelijkheid om aan de social media ontwikkeling van de school te werken.

Wat voor opdrachten ga je uitvoeren?

  • De schoolbeheerder vervangen: aan de receptie werken, vragen van studenten beantwoorden, boekingen beheren, et cetera
  • Samenwerken met de directeur om de zichtbaarheid van de school te verbeteren
  • Een social media plan ontwikkelen samen met de managers van het onderwijs en de activiteiten
  • Concurrentieanalyse maken
  • Alle schoolafdelingen ondersteunen

Lijkt deze stage jou wel wat?

Zie jij jezelf al helemaal werken als stagiair media en onwijs in Nieuw-Zeeland? Of ben je op zoek naar een vergelijkbare stage in Oceanië? Laat dit ons dan weten! Je kan dit vrijblijvend doen via onze gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stage code: NZ 1737