Een stage in Nieuw-Zeeland iets voor jou?

Overweeg ook Stagereizen.

Sinds 2007 zijn duizenden studenten via Stagereizen op een buitenlands stage avontuur naar het prachtige Nieuw-Zeeland gegaan.

Nieuw-Zeeland staat bekend als het land van populaire films als The Hobbit en The Lord of The Rings, maar het land heeft zo veel meer te bieden. De natuur is adembenemend en tijdens de stage maak je kennis met de vriendelijke en behulpzame mensen. Nieuw-Zeeland is een van de veiligste landen ter wereld en niet onbelangrijk: door de bruisende economie en de westerse cultuur zijn er stages in alle beroepenvelden.

Bekijk in de video de stage ervaring van Ruben in Auckland en n lees vooral verder om alles te weten te komen over een stage in Nieuw-Zeeland!

Gratis Stage Check
VIDEO
VIDEO
Maak de juiste keuze

Waarom kiezen voor een stage via Stagereizen?

5000+ georganiseerde stage plaatsen sinds 2007

Uiteindelijk is het de ervaring dat telt. Met Stagereizen kies je voor een bedrijf dat al 15 jaar actief is en duizenden stageplaatsen bemiddelt heeft.

Lees meer

Jouw volledige stage georganiseerd voor een vast bedrag

Volledige stagepakketten, inclusief assistentie bij je huisvesting, visum & verzekering. Alles geregeld! Wel zo prettig voor jezelf en de familie thuis.

Lees meer

Niet ‘alleen’ in NZ. Onderschat de waarde hiervan niet.

Uit ervaring weten wij dat het enorm belangrijk is sociale contacten te hebben. Wij brengen je in contact met mede stagiaires in Nieuw-Zeeland.

Lees meer

Flexibel en op maat gemaakte stageplaatsen

Stageplaatsen in Nieuw-Zeeland op maat gezocht voor jou. Met jouw wensen en (studie) eisen gaat ons team in New Zealand op zoek naar jouw droom stage.

Lees meer
Word ook enthousiast

Nieuw-Zeeland wordt vaak verkozen als het mooiste land ter wereld. Ontdek het zelf!

VIDEO
VIDEO
01.

De eerste stap op weg naar een prachtige periode in Nieuw-Zeeland betreft jouw inschrijving.

Meer informatie
02.

Om er zeker van te zijn dat jij net zo serieus bent als wij vragen wij een kleine borgbetaling.

Meer informatie
03.

We zetten samen jouw profiel op en gaan je voorstellen bij stage bedrijven in Nieuw-Zeeland.

Meer informatie
04.

De stage is rond! Stagereizen assisteert je met alle randzaken voor de stage periode in Nieuw-Zeeland.

Meer informatie
Stage lopen in Nieuw-Zeeland

Ontdek een landschap om bij weg te dromen

Snow Sports

Ontdek de natuur

Maak gedurende jouw stage kennis met de relaxte cultuur, vriendelijke mensen en prachtige natuur in Nieuw-Zeeland.

Ski Areas and Parks

Nieuw-Zeeland ervaring

Met de hulp van Stagereizen wordt het vinden van stage een kleine stap met minimale inspanningen van jouw kant.

Snow Sports Events

Maak nieuwe vrienden

Gedurende je Kiwi stage ga je uiteraard op avontuur. Het leukste is natuurlijk om dit te doen met mede-stagiaires!

Onze stage pakketten voor Nieuw-Zeeland

Basis pakket

€795

Zorgeloos op stage

 • Stage bemiddeling & assistentie met stage contract

 • Advies voor je visum, vliegticket & verzekering

 • Assistentie met huisvesting

 • Welkomstoriëntatie voor aankomst

 • Helpdesk gedurende je stage

Meer over onze service

Stage met vergoeding

€995

De waarde van de stage vergoeding dekt minimaal onze pakket kosten.

 • Stage bemiddeling & assistentie met stage contract

 • Advies voor je visum, vliegticket & verzekering

 • Assistentie met huisvesting

 • Welkomstoriëntatie voor aankomst

 • Helpdesk gedurende je stage

 • Stage vergoeding

Stage vergoeding informatie

Welkomst pakket

€95*

 • Airport pick-up in Auckland

 • Kennismaking met mede-stagiairs

 • SIM-kaart

 • Korting op activiteiten die je met mede stagiaires kan doen.

 • Handig handboek

 • Dit pakket kan ook gebruikt worden als je zelf al een stage gevonden hebt. De kosten bedragen dan €295,-. Wij zullen je dan ook adviseren over je visum en huisvesting.

Meer informatie
Kortingen en beloftes
Kortingen

Stage Ervaringen Nieuw-Zeeland

Sinds 2007 hebben wij al meer dan 5000 studenten aan een stage geholpen. Bekijk en lees gerust ervaringen van voorgaande stagiairs die we door de jaren heen verzameld hebben.

Meer ervaringen

Mijn tijd in Nieuw-Zeeland was fantastisch! De stage in een IT bedrijf was erg interessant en het land zelf is heerlijk. Wat een prachtig land!

Marleen

Voor mij is Nieuw-Zeeland het mooiste land waar ik ooit geweest ben. Vooral het Zuidereiland als vakantietrip spande de kroon.

Timo

Ik wilde eigenlijk een stage in Australië doen, maar heb toch voor Nieuw-Zeeland gekozen. Spijt? Geen moment, want ik heb de mooiste tijd van mijn leven gehad!

Ilja

Zonder Stagereizen had ik hier nooit gezeten en ik ben ze daarvoor erg dankbaar. Erg vriendelijke mensen en altijd behulpzaam en ze houden wel van een feestje. Dat ligt mij wel 😉

Jasper

Tijdens het stage lopen in Nieuw-Zeeland ga je met eigen ogen de meest adembenemende natuur van de wereld zien. Op het Noordereiland vind je vulkanen, geisers, kokende modderpoelen en vergeet niet de miljoenen schapen die je in het prachtige landschap tegenkomt. Het Zuidereiland biedt gletsjers, fjorden en alpen bedolven onder sneeuw. Perfect dus als je van wintersport houdt!

Volgens de Maori legende is Nieuw-Zeeland gecreëerd door een halfgod genaamd Maui-Tikitiki-a Taranga. Het Zuidereiland was Maui’s kano en Stewart Island het anker. Hij gebruikte zijn magische kaakbeen als haak en met zijn bloed als aas viste hij het Noordereiland op uit de diepte van de oceaan. De Maori cultuur is sterk aanwezig in het leven van Nieuw-Zeelanders en je krijgt de unieke kans om hier meer over te leren tijdens jouw stage in het mooie Nieuw-Zeeland.

Investeer in jezelf met een stage in het buitenland! Nieuw-Zeeland iets voor jou? Bij een stagebedrijf in Auckland of een andere Nieuw-Zeelandse stad doe je werkervaring op, ontwikkel je kennis en vaardigheden binnen jouw vakgebied en verbeter je je Engelse taal. Je gaat jezelf enorm ontplooien en voegt waardevolle werkervaring toe aan je CV. Naast het succesvol afronden van je stage, wil je natuurlijk ook een nieuw land en een andere cultuur ontdekken. Tijdens de vrije weekenden kun je door rond te reizen al veel van het land zien. Alles ligt namelijk relatief dichtbij elkaar. Door het organiseren van sociale activiteiten en weekendtrips zorgen wij ervoor dat jij zo veel mogelijk van het land ontdekt en nieuwe mensen leert kennen. Hierdoor zal jouw stage in het prachtige Nieuw-Zeeland een onvergetelijke tijd worden!

Heb je een Nederlands of Belgisch paspoort en ben je 18 jaar of ouder? Dan kunnen wij je in Nieuw-Zeeland naar alle waarschijnlijkheid goed helpen met het vinden van een stage. We hebben een slagingspercentage van boven de 90% en bemiddelen stages op HBO-, MBO- of WO-niveau. Van meeloop stages tot afstudeeropdrachten, wij helpen je aan een geschikt stagebedrijf. Heb je specifieke wensen of eisen? Of wil je graag samen met iemand anders stage lopen in Nieuw-Zeeland? Geen probleem! Doe gerust onze Gratis Stage Check en bekijk de mogelijkheden voor jouw droom stage in Nieuw-Zeeland!

Blog artikelen
Artikelen