Stage Nieuw-Zeeland2018-04-06T01:18:03+00:00

Stagebemiddeling voor een Stage Nieuw-Zeeland sinds 2007

Gratis stage check

Stage Nieuw-Zeeland

Een stage in Nieuw-Zeeland is een stage die niemand wil missen! Door de bruisende economie en de westerse cultuur zijn er stages in alle beroepenvelden. Nieuw-Zeeland staat bekend als het land van de populaire films The Hobbit en The Lord of The Rings, maar het land heeft zo veel meer te bieden. De natuur van Nieuw-Zeeland is adembenemend. Verder zijn de mensen behulpzaam en relaxed en is Nieuw-Zeeland een van de veiligste landen ter wereld. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de schattige kiwi, de nationale vogel die niet kan vliegen

Meer over jouw stage Nieuw-Zeeland

Als jou dit allemaal aanspreekt, lees dan verder op deze pagina, waar we je allerlei nuttige informatie geven over (een stage in) Nieuw-Zeeland.Weet jij al zeker dat jij op buitenlandse stage naar Nieuw-Zeeland wilt? Bekijk dan zeker alle informatie over onze pakketten en prijzen voor een stage Nieuw-Zeeland. Bekijk ook onze speciale stage Nieuw-Zeeland blog met veel tips over een stage in Nieuw-Zeeland.

Nieuw-Zeeland Kiwi boord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandStagelopen in Nieuw-Zeeland

Stagiaires op het strand gedurende hun stage in Nieuw-ZeelandWij zijn fan van de Nieuw-Zeelandse cultuur. Het heeft alle goede dingen die de Nederlandse cultuur heeft (hardwerkend, open, eerlijk) en meer! Nieuw-Zeelanders gaan op een informele manier met elkaar om, wat echter niet betekent dat je iedereen meteen bij de voornaam kunt aanspreken. Vergeleken met de meeste westerse landen zijn de mensen wat meer relaxed. Men is niet voor niets trots op het goede ‘evenwicht tussen werk en privé’, maar wat wil je in zo’n prachtig land?

De Maori cultuur is iets waar ze in Nieuw-Zeeland trots op zijn. Dit zie je goed terug bij onder andere rugby wedstrijden. De spelers van het Nieuw-Zeelandse rugbyteam All Blacks voeren voorafgaand aan de wedstrijd de ceremoniële krijgsdans van de Maori uit, de Haka. Verder hebben de Maori een andere manier van begroeten dan wij gewend zijn. Ze drukken namelijk hun voorhoofden en neuzen tegen elkaar aan. Het voorhoofd is de plaats van de herinnering en gedachten aan de voorouders, dat betekent “Ik laat jou toe in mijn familie”. De neus staat symbool voor ademhalen en dus leven, dat betekent in de begroeting “Ik wens jou adem toe”.

Tegenwoordig vind je de Maori-cultuur nog overal terug in Nieuw-Zeeland. Je kan het onder andere terugzien in de namen van steden/eilanden en er zijn nog steeds traditionele Maori-dorpjes.

Stagiaires op de werkplek gedurende hun stage in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland wordt vaak geroemd om de hoge kwaliteit van leven en de verpletterende schoonheid. Minder bekend is, dat Nieuw-Zeeland een van de gemakkelijkste en prettigste landen is om zaken te doen. Nieuw-Zeeland heeft een sterk presterende en internationaal georiënteerde markteconomie met een transparante zakencultuur. Bovendien biedt het land uitstekende toegang tot verschillende Aziatische markten, dankzij een aantal vrijhandelsverdragen. Ook draagt de aanwezigheid van een grote Nederlandse gemeenschap bij aan de stabiele handelsbetrekkingen tussen Nieuw-Zeeland en Nederland. Op deze prachtige locatie biedt Stagereizen stageplaatsen bij zowel multinationals als kleinere bedrijven.

Stagiaire in Nieuw Zeeland kijkt uit over de meren vlakbij Mount CookDoordat Nieuw-Zeeland zo uitgestrekt is, verschilt het weer heel erg. Het is het een van de weinige landen ter wereld waar je kunt surfen én skiën op één dag! Omdat onze meeste stagiairs in Auckland zitten, lichten we dat hier even toe. De Nieuw-Zeelandse zomer is vergelijkbaar met de Nederlandse. Dat betekent temperaturen rond de 26 graden in de zomer en af en toe wat regen. Warmer dan 30 graden wordt het eigenlijk niet. Het voelt wel een stuk prettiger, omdat de lucht minder vochtig is, waardoor het minder benauwd is dan in Nederland. Let wel op: de seizoenen zijn hier omgedraaid! De zomer duurt hier dus van december tot februari en de winter begint in juni, maar in de winter zal je zelden temperaturen onder de 12 graden ondervinden.

Het Zuidereiland kan wel stukken kouder zijn, omdat het lager ligt dan het Noordereiland, dus verder van de evenaar. In de winter kan het daar zelfs gaan vriezen! Maar meestal is het rond de 5 graden in de maanden juni tot augustus. De zomers kunnen ook gewoon lekker warm zijn, rond de 20 graden.

Voorbereidingen op jouw stage in Nieuw-ZeelandAfhankelijk van jouw uitgavenpatroon is het leven in Nieuw-Zeeland vergelijkbaar met dat in Nederland. Sommige dingen zijn wat duurder en sommige dingen zijn weer wat goedkoper. Maar, we garanderen je: het is elke cent waard. Het is lastig om te zeggen hoeveel je stage je precies gaat kosten. Het ligt helemaal aan jouw uitgavenpatroon. We kunnen je wel een richtlijn geven, dan kun je zelf berekenen hoeveel je stage ongeveer gaat kosten. Laat je niet afschrikken, want het is een investering in je toekomst en je gaat het geweldig vinden. Bovendien, als je er op tijd bij ben, heb je genoeg tijd om je financiën rond te krijgen.

Wij hebben een overzicht gemaakt van de kosten voor huisvesting, eten en drinken, reizen en activiteiten. Download het overzicht hier.

Auckland Skytower in Nieuw-ZeelandIn steden zoals Auckland zijn alle uithoeken van de stad goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Auckland heeft een uitstekende busdienst, maar ook de ferry (boot) en de toekomstige metrodienst brengen je in sommige gevallen naar waar jij wilt zijn. In Auckland heb je voor de bus een AT Hop-kaart nodig, die eenmalig $10 kost (€7,-). Je kunt ook reizen zonder deze kaart en gewoon een kaartje kopen, maar de prijs van een ritje ligt dan 30% hoger. Zo’n AT Hop-kaart is dus een waardevolle investering.

Nieuw-Zeeland kent vanwege haar heuvelachtige landschap maar enkele treinroutes. De treinen worden voornamelijk gebruikt door toeristen en niet door de lokale bevolking. De treinen zijn comfortabel en vaak net iets sneller dan de bus. Het uitzicht vanuit de trein is vaak fantastisch. Er rijden ook genoeg taxi’s en Ubers.

Huren of kopen van een auto

De keuze voor welk vervoer je kiest is afhankelijk van wat je makkelijk vindt en hoeveel geld je te besteden hebt. Het huren van een busje of een auto kan namelijk aardig prijzig zijn. Dit geldt ook voor het kopen van een auto, maar deze kun je aan het einde van je stage weer doorverkopen. Benzine is in Nieuw-Zeeland goedkoper dan in Nederland, maar door de grote afstanden kan dit ook aardig oplopen. Denk er dus goed over na voordat je zomaar overgaat tot de aanschaf of het huren van een auto of busje. Reken goed uit wat het totaal gaat kosten

Reizen per tourbus

Het reizen per bus door Nieuw-Zeeland is makkelijk, vrij goedkoop en goed georganiseerd. Er zijn meerdere busmaatschappijen die een hop-on-hop-off systeem hanteren.

Een stage met een vergoeding is iets wat wij niet kunnen garanderen. Ga er bij je inschrijving dan ook vanuit dat je stage onbetaald zal zijn, zodoende kan dit altijd meevallen. Vergoedingen bedragen over het algemeen rond de €250,- per maand en indien je stage onbetaald is moet jij je afvragen of je dit mooie avontuur voor zo een bedrag wilt laten schieten of niet. Doordat wij met twee pakketten werken tonen wij wel aan dat wij er altijd naar vragen. Vaak hebben studenten dan ook geluk! Dit is een unieke service die andere stagebureaus niet bieden. Simpelweg omdat wij de stage bemiddeling met ons eigen kantoor Down Under in eigen hand hebben. Wij brengen de kosten voor het pakket met een stagevergoeding enkel in rekening indien de waarde van de vergoeding (dit kan ook in de vorm van huisvesting zijn) minimaal gelijk is aan €795,-.

Nieuw-Zeeland Kiwi bord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandWaarom Stagereizen?

Laagste prijsgarantie: zelfde pakket voor een stage Nieuw-Zeeland ergens anders goedkoper = 10% korting

Je hebt er eigenlijk niks aan als je voor een stagebureau met een kantoor in Nederland kiest. Wat als er wat nu iets aan de hand wat is? Met ons eigen hoofdkantoor in Nieuw-Zeeland heb je geen last van een tijdverschil en kan je gedurende je stage gemakkelijk en snel met eventuele vragen bij ons terecht.

Stagereizen werkt op basis van het no cure no pay principe. Vinden wij geen passende stage in Nieuw-Zeeland voor de door jouw aangegeven deadline, dan kost het je ook niks. Ook wanneer je door ons toedoen je stage niet behaalt, krijg jij het geld van de volledige pakketkosten terug.

Doordat wij zelf de stages op locatie regelen, kunnen wij, indien het lastig is een stage Nieuw-Zeeland te vinden, wellicht een stage Australië voor je bemiddelen. Dit is een uniek pluspunt van onze organisatie dat geen enkel ander stage bureau in Nederland kan bieden. Bij Stagereizen verdubbel jij zo dus je kansen op een succesvolle buitenlandse stage Down Under.

Stagereizen vindt het ontzettend belangrijk dat jij voor jouw stage in het buitenland een fantastische tijd gaat beleven. Hiervoor organiseert Stagereizen vanuit Auckland Stage Activiteiten in Nieuw-Zeeland voor haar stagiaires. Op deze manier kom je snel in contact met andere stagiaires en heb je altijd iets leuks op de planning staan.

Stagereizen is actief sinds 2007 en heeft al meer dan 10 jaar ervaring met buitenlandse stage bemiddeling voor zowel stages in Nieuw-Zeeland als stages in Australië. Met ons eigen hoofdkantoor in Nieuw-Zeeland heeft het Stagereizen team door de jaren heen al duizenden studenten succesvol aan een stageplaats in Nieuw-Zeeland geholpen.

“Nieuw-Zeeland is echt een geweldig land om te reizen, wonen en werken.”

“Uiteindelijk heb ik voor Nieuw-Zeeland gekozen vanwege de landschappen.”

“Ik ken Stagereizen als een jonge professionele organisatie waar het belang van de student/stagiaire voorop staat.”

Indien jij zelf al een stage geregeld hebt maar wel interesse hebt in onze overige services. Geen probleem, in dit geval kan je alle overige services afnemen. Wij noemen dit het “Al een stage pakket” en de kosten hiervoor bedragen 295 Euro. Vraag ons gerust voor meer informatie.

Stage zonder vergoeding

575
 • Stage bemiddeling in Nieuw-Zeeland
 • Visum assistentie
 • Verzekerings voorlichting
 • Assistentie met huisvesting
 • CV & Sollicitatiebrief check

Stage met vergoeding

795
 • Stage bemiddeling in Nieuw-Zeeland
 • Visum assistentie
 • Verzekerings voorlichting
 • Assistentie met huisvesting
 • CV & Sollicitatiebrief check

Welkomst pakket

89
 • Pick up van het vliegveld
 • Oriëntatie op locatie
 • Uitnodigingen voor activiteiten & trips
 • Assistentie met openen bankrekening
 • Welkomstpakket met o.a. omzet stekker en Simkaart

Stage Nieuw-Zeeland iets voor jou?

Lijkt een stage Nieuw-Zeeland jou helemaal geweldig? Laten we dan eens kijken naar de mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een stage check aan om jouw kansen te bekijken. Tevens kun je één van onze medewerkers dan al je vragen stellen.

Doe de gratis check

Jouw stage Nieuw-Zeeland via Stagereizen

Wat doet Stagereizen precies voor jou? Wij doen er alles aan om jouw stage in Nieuw-Zeeland zo soepel mogelijk te laten verlopen. Naast onze 24/7 assistentie vind je hier onze services op een rijtje.

OP LOCATIE

Je hebt als je in Nieuw-Zeeland zit natuurlijk weinig aan een kantoor in Nederland. Daarom hebben wij ons eigen kantoor in Auckland.

VISUMHULP

Je visum, een onmisbaar document. Het aanvragen kan een doolhof zijn, maar wij hebben dit vaker gedaan en helpen je hier graag mee.

VERZEKERING

Een passende verzekering is van levensbelang aan de andere kant van de wereld. Wij geven je hier graag deskundig advies over.

VLIEGTICKET

Er zijn veel opties voor een vliegticket  naar NZ. Wat moet je nu kiezen? Wij geven je tips, advies en de mogelijkheid tot een gratis quote.

HUISVESTING

Wij kennen alle ins en outs van de huizenmarkten in Nieuw-Zeeland en adviseren jou graag over een passende huisvesting.

ACTIVITEITEN

Stagereizen organiseert vanuit Auckland weekendtrips, feestjes en netwerkborrels gedurende jouw stage in Nieuw-Zeeland.

Gratis brochure

Informatiedagen

Stagereizen stage in het buitenland brochure met informatie over een buitenlandse stage in Australie en stage in Nieuw-Zeeland

Vraag onze brochure gratis en vrijblijvend aan. Zo kan je alles over een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland op je gemak doorlezen. Lees bijvoorbeeld over ons, de landen, onze pakketten en ervaringen van je voorgangers. We kunnen hem aan je mailen of voor je op de post doen.

Brochure aanvragen
Buitenlandse stage Informatiedagen over stage lopen in het buitenland stage Australie en stage Nieuw-Zeeland

Wij reizen naar verschillende onderwijsinstellingen om persoonlijk kennis te maken en jou van informatie te voorzien over stages in Nieuw-Zeeland en stages in Australië. Zie hieronder een aantal beurzen, hogescholen en universiteiten die wij regelmatig door het land heen bezoeken.

Bekijk agenda