STAGE NIEUW-ZEELAND

Nieuw-Zeeland staat bekend als het land van populaire films als The Hobbit en The Lord of The Rings, maar het land heeft zo veel meer te bieden. De natuur is adembenemend en tijdens jouw stage in Nieuw-Zeeland maak je kennis met de vriendelijke en behulpzame mensen. Nieuw-Zeeland is een van de veiligste landen ter wereld en niet onbelangrijk: door de bruisende economie en de westerse cultuur zijn er stages in alle beroepenvelden.

Bekijk hieronder de stage ervaring van Ruben in Auckland en een sfeerimpressie van wat je tijdens je stage in Nieuw-Zeeland kunt verwachten!

Tijdens een stage in Nieuw-Zeeland ga je met eigen ogen de meest adembenemende natuur van de wereld zien. Op het Noordereiland vind je vulkanen, geisers, kokende modderpoelen en vergeet niet de miljoenen schapen die je in het prachtige landschap tegenkomt. Het Zuidereiland biedt gletsjers, fjorden en alpen bedolven onder sneeuw. Perfect dus als je van wintersport houdt!

Volgens de Maori legende is Nieuw-Zeeland gecreëerd door een halfgod genaamd Maui-Tikitiki-a Taranga. Het Zuidereiland was Maui’s kano en Stewart Island het anker. Hij gebruikte zijn magische kaakbeen als haak en met zijn bloed als aas viste hij het Noordereiland op uit de diepte van de oceaan. De Maori cultuur is sterk aanwezig in het leven van Nieuw-Zeelanders en je krijgt de unieke kans om hier meer over te leren tijdens jouw stage in Nieuw-Zeeland.

Investeer in jezelf met een stage in Nieuw-Zeeland! Bij een stagebedrijf in Auckland of een andere Nieuw-Zeelandse stad doe je werkervaring op, ontwikkel je kennis en vaardigheden binnen jouw vakgebied en verbeter je je Engelse taal. Je gaat jezelf enorm ontplooien en voegt waardevolle werkervaring toe aan je CV. Naast het succesvol afronden van je stage, wil je natuurlijk ook een nieuw land en een andere cultuur ontdekken. Tijdens de vrije weekenden kun je door rond te reizen al veel van het land zien. Alles ligt namelijk relatief dichtbij elkaar. Door het organiseren van sociale activiteiten en weekendtrips zorgen wij ervoor dat jij zo veel mogelijk van het land ontdekt en nieuwe mensen leert kennen. Hierdoor zal jouw stage in Nieuw-Zeeland een onvergetelijke tijd zijn!

Heb je een Nederlands of Belgisch paspoort en ben je 18 jaar of ouder? Dan kunnen wij je naar alle waarschijnlijkheid goed helpen met het vinden van een stage in Nieuw-Zeeland. We hebben een slagingspercentage van boven de 90% en bemiddelen stages op HBO-, MBO- of WO-niveau. Van meeloopstages tot afstudeeropdrachten, wij helpen je aan een geschikt stagebedrijf. Heb je specifieke wensen of eisen? Of wil je graag samen met iemand anders stagelopen in Nieuw-Zeeland? Geen probleem! Doe gerust onze Gratis Stage Check en bekijk de mogelijkheden voor jouw droomstage in Nieuw-Zeeland!

Tijdens je stage in Nieuw-Zeeland zijn de kosten vergelijkbaar met die van het dagelijks leven in Nederland. Soms zijn dingen wat goedkoper en soms wat duurder. Over het algemeen zal huisvesting en levensonderhoud gelijk zijn aan stagelopen in een populaire Europese stad, zoals Amsterdam. Eten kost ongeveer 50 NZD per week en de huurprijs voor een kamer in Auckland ligt tussen de 210-260 NZD per week. Hoeveel je stage uiteindelijk kost, hangt ook af van je eigen uitgavenpatroon. Activiteiten zoals bungeejumpen of een skydive kosten meer geld dan wanneer je een berg beklimt of naar het strand gaat. In vergelijking met een stage in Nederland zijn de voornaamste kosten voor een stage in Nieuw-Zeeland het visum, vliegticket, je verzekering en eventuele bemiddelingskosten. Staat Nieuw-Zeeland nog op jouw bucketlist? Combineer je bezoek dan vooral met een waardevolle stage!

Net als elk ander bemiddelingsbureau voor een stage in Nieuw-Zeeland, kunnen wij geen stage met vergoeding garanderen. Maar we zullen het zeker voor je proberen! We werken dan ook met twee pakketten om te laten zien dat we er altijd naar vragen. Dit is een unieke service die andere stagebureaus niet bieden. In Nieuw-Zeeland variëren stage- of onkostenvergoedingen tussen de 200 en 800 Nieuw-Zeelandse dollar per maand. Stagevergoeding in de vorm van accommodatie komt ook voor. De waarde van de stagevergoeding moet minimaal gelijk zijn aan de pakketkosten, voordat de kosten voor het pakket met stagevergoeding in rekening worden gebracht. Dit kan ook in de vorm van huisvesting zijn. We raden je aan om er bij je inschrijving vanuit te gaan dat je stage onbetaald is. Zo kan het alleen maar meevallen wanneer we wel een vergoeding voor je kunnen regelen.

STAGE VACATURES NIEUW-ZEELAND

Maak kennis met de relaxte cultuur, vriendelijke mensen en prachtige natuur tijdens een stage in Nieuw-Zeeland. Vergroot je netwerk en doe werkervaring op bij een van de vele erkende bedrijven en organisaties tijdens jouw buitenlandse stage. Zoek hieronder jouw stage tussen de vacatures voor Nieuw-Zeeland.

BELANGRIJK! Staat jouw buitenlandse stage er niet tussen? Geen zorgen, Stagereizen gaat graag op zoek naar jouw perfect stage in Nieuw-Zeeland. Doe onze Gratis Stage Check en bekijk de mogelijkheden voor een stage die aansluit bij jouw opleiding.

Bekijk het aanbod van stages op onze vacature pagina.

Naar de vacaturepagina

DE ERVARING VAN JE LEVEN

Ontdek een landschap om bij weg te dromen. Doe nu je stage in Nieuw-Zeeland!

DE STAGEREIZEN SERVICE

In een aantal simpele stappen, helpen wij je op weg naar je stage in Nieuw-Zeeland. Helemaal gratis en vrijblijvend zijn de eerste twee stappen (Stage Check en Skype) in ons proces! Hierna vragen we je alleen om een borgbetaling van €100 en dit is het enige wat je betaald tot aan het moment dat je verzekerd bent van jouw stage in Nieuw-Zeeland. Bekijk ons stappenplan hier.

Belangrijk
Over het algemeen probeer je natuurlijk kosten te besparen en dat begrijpen we helemaal. We willen graag wel benadrukken dat zelf een stage zoeken veel tijd kost en bedrijven in Nieuw-Zeeland niet altijd voldoen aan eisen van je studie en zelfs soms niet eens bekend zijn met stagiairs. Kijk hier dus mee uit wanneer je zelf op zoek gaat naar een stage. Kies je ervoor om via Stagereizen je stage te bemiddelen dan gaan wij persoonlijk voor jou aan de slag en zorgen we ervoor dat de stage voldoet aan eisen vanuit je opleiding. Wees ook zeker op tijd met je inschrijving. Het zou namelijk vervelend zijn als je te laat bent en helemaal niet kunt gaan. Probeer om minimaal 3 maanden van tevoren onze Gratis Stage Check te doen.

Met onze 24/7 assistentie doet ons team er alles aan om jouw stage in Nieuw-Zeeland zo soepel mogelijk te laten verlopen. Vind hieronder onze andere services op een rijtje.

Via ons kantoor in Nieuw-Zeeland bemiddelen we jouw stage.
>>

We helpen je graag met het aanvragen van het juiste visum voor jouw situatie.
>>

Zorg ervoor dat je goed verzekerd bent voor je stage in het buitenland.
>>

Onze stagiairs vragen een gratis quote aan voor flexibele vliegtickets. >>

Wij volgen alle ontwikkelen van de markt Down Under en geven je de beste opties. >>

Ga mee op onze feestjes, weekendtrips en wekelijkse borrels vanuit Auckland.
>>

STAGE PAKKETTEN NIEUW-ZEELAND

Met stagevergoeding

875,-

Zonder stagevergoeding

675

Wat zit er in het Stagereizen Stagepakket?
Begin zorgeloos aan je stage met onze stagepakketten! De volgende service is inbegrepen bij zowel het pakket met stagevergoeding als het pakket zonder vergoeding:

 • (afstudeer) stage die voldoet aan jouw opleidingseisen

 • Het opstellen van je stagecontract

 • Persoonlijk consult via Skype

 • CV en motivatiebrief tips & check

 • Informeren over het verplichte Visum en hoe je deze aanvraagt

 • Contact onderhouden met je opleiding indien gewenst

 • Assistentie bij huisvesting

 • Assistentie bij vliegticket met extra voordelen

 • Assistentie bij verzekering

 • Handige meeneemlijst

 • Reader “Op weg naar NZ”

 • Tussentijds contact

 • Helpdesk tijdens kantooruren

 • Noodnummer 24/7 bereikbaar voor noodsituaties

Het pakket hoeft pas betaald te worden als jij en je opleiding akkoord zijn gegaan met de aangeboden stage.

TIP! Kijk of jij kans maakt op de Holland Scholarship beurs van €1.250,- of vraag bij je opleiding naar mogelijke financiering voor een stage in het buitenland.

AANKOMSTPAKKET NIEUW-ZEELAND

“Prettig aankomen met het Stagereizen welkomstpakket voor Nieuw-Zeeland”

Het Stagereizen welkomstpakket maakt jouw verblijf in Nieuw-Zeeland heel erg makkelijk en leuk. Op welk tijdstip je ook aankomt, onze chauffeur staat klaar om je naar je huisvesting in Auckland te brengen. Vervolgens verwelkomen wij je bij ons op het hoofdkantoor met een kopje koffie, handige tips en een wandeltocht over het strand. Ook zullen wij je assisteren bij het openen van een bankrekening en je transportkaart en ontvang je uitnodigingen voor activiteiten en trips. Dit gebeurt allemaal in groepsverband, zodat je al meteen andere stagiairs leert kennen!

STAGEREIZEN AANKOMSTPAKKET | €89,-

 • Airport pick-up in Auckland

 • Uitnodigingen voor activiteiten

 • Kennismaking met mede-stagiairs

 • Welkomstoriëntatie

 • Handig handboek

 • SIM-kaart

 • Omzet stekker voor Nieuw-Zeeland

 • Assistentie bij het openen van een bankrekening

 • Assistentie bij het aanvragen van je kaart voor openbaar vervoer

 • Uitnodigingen voor (gratis) sociale evenementen

 • Uitnodigingen voor onze weekend trips

 • Kortingen op reizen en activitieten

 • Dit pakket kan ook gebruikt worden als je zelf al een stage gevonden hebt. De kosten bedragen dan €295,-. Wij zullen je dan ook adviseren over je visum en huisvesting.
 • Het pakket hoeft pas betaald te worden als jij en je opleiding akkoord zijn gegaan met de aangeboden stage.

STAGE ERVARINGEN NIEUW-ZEELAND

Al meer dan 12 jaar helpen we studenten aan een stage in Nieuw-Zeeland of Australië en we hebben al meer dan 4.500 studenten succesvol geplaatst. We hebben enkele ervaringen van stagiaires in het buitenland verzameld die je hieronder kunt lezen en bekijken.

MEER STAGE ERVARINGEN:

 • STAGE ERVARING TESSA  >>

 • STAGE ERVARING JASPER  >>

 • STAGE ERVARING KYRA  >>

 • STAGE ERVARING JUDITH  >>

 • STAGE ERVARING BEN  >>

 • NOG MEER ERVARINGEN  >>

ACTIVITEITEN NIEUW-ZEELAND

Vanuit Auckland organiseren we verschillende sociale activiteiten, weekendtrips en borrels zodat je gemakkelijk nieuwe vrienden maakt aan de andere kant van de wereld. Hieronder bekijk en lees je meer over de sociale activiteiten voor je stage in Nieuw-Zeeland.

MEER ACTIVITEITEN:

 • SURFTRIP RAGLAN  >>

 • COROMANDEL TRIP  >>

 • TONGARIRO CROSSING  >>

 • BAY OF ISLANDS TRIP  >>

 • AUCKLAND CITY TRIP  >>

 • NOG MEER ACTIVITEITEN  >>

WAAROM VIA STAGEREIZEN

Online stage (Covid-19 programma)

Wegens het Coronavirus moeten momenteel veel mensen thuis werken, waardoor het rustig op de weg is. Ook het vliegverkeer heeft een tijdje bijna stilgelegen, dus een stage in het buitenland is voor de meeste ondenkbaar. Gelukkig zien we licht aan het einde van de tunnel en gaan we weer beetje bij beetje de goede richting op. We weten natuurlijk nog niet vanaf wanneer het weer mogelijk is om naar Nieuw-Zeeland te vliegen, maar maak je geen zorgen. Wij hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten en we hebben hier de perfecte oplossing voor!

Je kunt je momenteel zoals gewoonlijk aanmelden voor een stage in Nieuw-Zeeland. Mocht het tegen de tijd dat je van plan bent om te gaan vliegen, niet mogelijk zijn om af te reizen naar Down Under, bieden wij een Online stage programma. Dit houdt in dat je jouw stage gedeeltelijk of geheel vanuit thuis kunt doen. Dit betekend dat je werkervaring op kan doen, vanuit het comfort van jouw eigen vertrouwde omgeving. Mocht de grens tussentijd open gaan kan je nog steeds je koffer pakken en naar het mooie Nieuw-Zeeland komen.

Wij bieden je persoonlijke begeleiding, kennismakingsgesprekken en uitleg van alle tools. Doordat je niet op kantoor aanwezig hoeft te zijn, kun je jouw eigen tijdsschema maken. Zolang je toegang hebt tot internet, kun je overal werken. Geïnteresseerd geworden? Neem dan gerust contact met ons op.