Stage Nieuw-Zeeland2019-08-20T06:13:54+02:00

STAGE IN NIEUW-ZEELAND

Studenten genieten van het uitzicht gedurende hun stage Nieuw-Zeeland

Tijdens een stage in Nieuw-Zeeland ontdek je het mooiste land ter wereld. Dit doe je in combinatie met een fantastische toevoeging aan je CV!

Ervaar Nieuw-Zeeland’s schoonheid

STAGE NIEUW-ZEELAND

De stap naar een stage in Nieuw-Zeeland zal groot lijken, omdat Nieuw-Zeeland helemaal aan de andere kant van de wereld ligt. Met onze hulp wordt dit echter een kleine stap met minimale inspanningen van jouw kant.

  • Westers & Engelstalig – CV update gegarandeerd

  • Mooi & Veilig – Prettig voor je ouders en bezoek

  • WO, HBO of MBO – Duo, Parttime en fulltime stages

Nieuw-Zeeland staat bekend als het land van de populaire films The Hobbit en The Lord of The Rings, maar het land heeft zo veel meer te bieden. De natuur van Nieuw-Zeeland is adembenemend. Verder zijn de mensen behulpzaam en relaxed en is Nieuw-Zeeland een van de veiligste landen ter wereld. En niet onbelangrijk: door de bruisende economie en de westerse cultuur zijn er stages in alle beroepenvelden.

TIP! Gratis stage check voor jouw stage in Nieuw-Zeeland. De aanvraag kost je slechts een minuutje.

GRATIS STAGE CHECK

Wij hebben al sinds 2007 ons eigen hoofdkantoor in Nieuw-Zeeland. Hierdoor kunnen wij een laagste prijsgarantie mét excellente service bieden, ten opzichte van alle andere stagebureaus in Nederland. Op dit moment bedragen de kosten voor onze stage Nieuw-Zeeland pakketten: €675 voor een stage zonder stagevergoeding en €875 voor een stage met stagevergoeding. Daarbovenop biedt Stagereizen maandelijks actiesBekijk onze prijzen en acties hier.

Met een stage in Nieuw-Zeeland investeer je in je toekomst. Je doet een geweldige werkervaring op bij een stagebedrijf in Auckland of een andere prachtige stad of plaats in Nieuw-Zeeland. Je zult nieuwe mensen leren kennen, je kennis en vaardigheden binnen jouw vakgebied verbeteren, je Engels perfectioneren en jezelf enorm ontwikkelen. Uit ervaring weten wij dat onze stagiaires die een stage in Nieuw-Zeeland hebben gelopen echt een meerwaarde op de CV hebben staan. Nieuw-Zeeland heeft namelijk een fantastische wereldwijde reputatie. Natuurlijk wil je ook van het land genieten en dat begrijpen wij als mede “Kiwi”-ontdekkers als geen ander. In de weekenden worden er vanuit Auckland door het team van Stagereizen dan ook vele sociale evenementen en activiteiten georganiseerd. Jij richt je op je stage en wij helpen je met het ontdekken van het land en maken van nieuwe connecties. Een hele zorg minder, toch? Lees hier waarom Stagereizen de beste keuze voor jouw stage Nieuw-Zeeland avontuur is.

Indien je 18 jaar of ouder bent en een Nederlandse of Belgische paspoort bezit kunnen wij jou naar alle waarschijnlijkheid goed helpen. Met een slagingspercentage van boven de 90% assisteert Stagereizen met stages in Nieuw-Zeeland op elk studieniveau. Of je nu een afstudeeropdracht of meeloopstage in Nieuw-Zeeland wilt doen, wij kunnen je ondersteunen. De meeste studenten doen een HBO-opleiding en verder helpen wij vaak studenten met een MBO- of WO-studie. Wil je samen met een vriend of studiegenoot stagelopen in Nieuw-Zeeland? Geen enkel probleem! Doe gerust onze gratis stage check, wij beoordelen graag jouw mogelijkheden.

Met onze stage Nieuw-Zeeland pakketten bieden we een volledige en voordelige service, van begin tot het einde van je stage. Deze begint met jouw stage in Nieuw-Zeeland bemiddeling en het papierwerk dat hierbij komt kijken. Maar wij assisteren ook bij alle praktische zaken zoals je visum, accommodatie, verzekering, vliegticket, aankomst op locatie, het ontmoeten van andere stagiaires, mogelijke problemen waar je tegen aan loopt en nog veel meer. Bekijk onze complete stage Nieuw-Zeeland pakketten hier.

Belangrijk
Wij snappen dat een student over het algemeen kosten probeert te besparen, maar zelf een stage zoeken is een enorm tijdrovend proces. Daarnaast zijn veel bedrijven in Nieuw-Zeeland niet bekend met stagiairs en voldoen niet aan de eisen van jouw studie. Kijk hier dus echt mee uit en besef dat wij echt persoonlijk voor jou aan de slag gaan. Het zou erg vervelend zijn als je wellicht voor ons te laat bent en helemaal niet kan gaan. Wees dus zeker op tijd met je inschrijving. Wij adviseren je minimaal 3 maanden van te voren in te schrijven. Niet gevreesd. ben je al eerder op zoek dan kun je bij ons ook terecht voor last-minute stages! 

De kosten voor het dagelijks leven in Nieuw-Zeeland zijn vergelijkbaar met die in Nederland. Sommige dingen zijn wat goedkoper en sommige dingen wat duurder. Hoeveel je stage gaat kosten, ligt dus helemaal aan jouw eigen uitgavenpatroon, maar we kunnen je uiteraard wel een belangrijke richtlijn geven. Aan de hand hiervan kun je zelf berekenen hoeveel jouw Nieuw-Zeelandse stage gaat kosten. De voornaamste kosten voor een stagelopen in Nieuw-Zeeland ten opzichte van stagelopen in Nederland zijn het vliegticket, onze stagebemiddeling, het visum en je verzekering. Uiteraard heb je kosten als huisvesting en levensonderhoud, maar die zul je bij een stage in bijvoorbeeld Amsterdam of andere populaire Europese stad ook hebben. Mocht ook jij Nieuw-Zeeland als droombestemming op je lijstje hebben staan, dan is het een verstandige investering om het bezoek te combineren met een stage! Je zult immers de kosten voor het vliegticket, verzekering en het visum dan toch ooit gaan maken. Wil je meer uitleg of een overzicht over verdere kosten in Nieuw-Zeeland, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook de gratis stage check doen of ons tijdens een Skype gesprek al je vragen stellen.

Wij kunnen – net als elk ander stage Nieuw-Zeeland bemiddelingsbureau – geen stage met vergoeding garanderen. Echter proberen wij wel altijd voor onze studenten een vergoeding te bemachtigen. Doordat wij met twee pakketten werken, laten we zien dat wij er altijd naar vragen. Vaak hebben studenten dan ook geluk! Dit is een unieke service die andere stagebureaus niet bieden. Stage- of onkostenvergoedingen in Nieuw-Zeeland variëren tussen de 200 en 800 Nieuw-Zeelandse dollar per maand. In sommige gevallen krijg je stagevergoeding in de vorm van accommodatie. Wij brengen de kosten voor het pakket met een stagevergoeding alléén in rekening als de waarde van de vergoeding minimaal gelijk is aan onze pakketkosten. Dit kan ook in de vorm van huisvesting zijn. Ga er bij je inschrijving echter vanuit dat je stage onbetaald zal zijn, zo kan het altijd meevallen.

Sinds 2007 hebben wij duizenden Nederlandse studenten aan een stage in Nieuw-Zeeland of een stage Australië geholpen. Bekijk de filmpjes van Ilja of Nick hun stage ervaring in Nieuw-Zeeland en tientallen andere ervaringen op onze ervaringen pagina.

JOUW LEVENSERVARING

Het prachtige Nieuw-Zeeland is een land waar menig student bij wegdroomt. Maak kennis met de “Kiwi bird” en ga voor jouw levenservaring met een stage in Nieuw-Zeeland.

GRATIS STAGE NIEUW-ZEELAND CHECK

Spreekt een stage in Nieuw-Zeeland jou wel aan, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Doe dan gerust onze gratis stage Nieuw-Zeeland check en kijk of wij ook voor jou iets kunnen betekenen.

GRATIS STAGE CHECK

DEEL JE ERVARING

MAAK NIEUWE VRIENDEN

ONTWIKKEL JEZELF

Georganiseerde Stage in Nieuw-Zeeland

Wat doet Stagereizen precies voor jou?

Wij doen er alles aan om jouw stage Nieuw-Zeeland zo soepel mogelijk te laten verlopen. Naast onze 24/7 assistentie vind je hier onze services op een rijtje. Bekijk ons Stage Nieuw-Zeeland pakket voor een volledig overzicht.

OP LOCATIE

Je hebt als je in Nieuw-Zeeland zit natuurlijk weinig aan een kantoor in Nederland. Daarom hebben wij ons eigen kantoor in Nieuw-Zeeland.

VISUMHULP

Je visum, een onmisbaar document. Het aanvragen kan een doolhof zijn, maar wij hebben dit vaker gedaan en helpen je hier graag mee.

VERZEKERING

Een passende verzekering is van levensbelang aan de andere kant van de wereld. Wij geven je hier graag deskundig advies over.

VLIEGTICKET

Er zijn veel opties voor je vliegticket naar Nieuw-Zeeland . Wat moet je nu kiezen? Wij geven je tips, advies en de mogelijkheid tot een gratis quote.

HUISVESTING

Wij kennen alle ins en outs van de huizenmarkt in Nieuw-Zeeland en adviseren jou graag over goede passende huisvesting in Nieuw-Zeeland

ACTIVITEITEN

Stagereizen organiseert weekendtrips, feestjes en netwerkborrels vanuit Auckland gedurende jouw stage in Nieuw-Zeeland .

Ervaringen video
MEER ERVARINGEN

Meer informatie over stages in Nieuw-Zeeland?

Bezoek ons op een informatiedag, stagemarkt of beurs

Veel universiteiten, hogescholen en MBO-opleidingen organiseren meerdere keren per jaar een stage in het buitenland markt. Hier kun je kennis maken met bemiddelingsbureaus en andere interessante organisaties voor jouw buitenlandse stage avontuur. Stagereizen is vaak aanwezig voor een voorlichting.

BEKIJK DE AGENDA