Het bedrijf heeft een stageplaats beschikbaar in Non Profit Marketing. Het is een bedrijf die zich focust op de ervaringen van de supporters. Ze willen dat ze meer de moeite waard zijn dan elke andere organisatie in Nieuw-Zeeland.

De Supporter Relationships Marketing Assistant is een “hands on” rol. Dat houdt in dat er gewerkt wordt met de supporter relationships team, direct contact met de supporters van het bedrijf en het werken met het ledenbestand.

De stage in Non Profit Marketing biedt ook een unieke gelegenheid om een verschil te maken in de effectiviteit van de organisatie op lange termijn. De stagiair zal met behulp van de opgedane praktische ervaring en aanvullend onderzoek een advies schrijven voor de organisatie wat betreft de strategie rondom de marketing.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste en gemotiveerde student met kennis van marketing. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe nu vrijblijvend onze gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1739