Het betreft een stage als Onderwijs Ontwikkelaar bij een school die gelooft in het leveren van een stimulerende en veilige omgeving voor elk individueel kind. Waardoor de kinderen zich bekwaam voelen om te leren en te ontwikkelen op een vroege leeftijd.

De school streeft naar kwalitatieve docenten om de kinderen in een natuurlijke omgeving op een leuke en veilige manier te laten leren. Dit doen ze door onderwijs te bieden door docenten met een professionele opleiding, permanente ondersteuning te bieden en de kwaliteit van middelen te garanderen.

De school vindt het erg belangrijk dat de kinderen ook hun input kunnen leveren en daarvoor maken ze een plan met de interesses en ideeën van de kinderen. Ook etniciteit wordt waarden aan gehecht in het programma.

Wat zoeken wij?

Ze zijn opzoek naar een stagiair die zijn of haar handen uit de mouwen wilt steken en aan de slag wilt gaan in de onderwijs sector. De stagiair zal maandelijkse activiteiten plannen voor de kinderen en ook administratie bij gaan houden.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature door het vrijblijvend invullen van onze gratis Stage Check.

Stagecode: NZ1729