Een PR stage bij een Nieuw-Zeelands bedrijf, gespecialiseerd in het maken van (korte) animatiefilms is op zoek naar een enthousiaste stagiair welke hen kan ondersteunen met de communicatie in haar markt. Van deze stagiair wordt verwacht dat zij enthousiast is over de animatiemarkt en een goede beheersing heeft van de Engelse taal.

Hij of zij moet open staan voor nieuwe dingen, creatief zijn en onafhankelijk kunnen werken zonder elk uur om hulp te hoeven vragen. Een ‘willing to do’ instelling is hierbij erg belangrijk. Dit kan leiden tot het opdoen van kennis op allerlei verschillende gebieden.

De stagiaire helpt onder andere bij het schrijven van persberichten, verantwoordelijk voor de online pressrook, contact onderhouden met verschillende journalisten, het onderhouden van het CRM systeem, het ontwerpen van nieuwsbrieven en het design hiervan, het opzetten en regelen van vergaderingen en het mogen bedanken van een eigen idee voor een campagne.

Wat zoeken wij?

De student doet een gerelateerde studie en is creatief, zelfstandig, verantwoordelijk, vaardig in de Engels taal en heeft goede sociale vaardigheden. Gevorderde computerskills zijn een pre, maar geen must.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Je kan dit vrijblijvend doen via de gratis Stage Check.

Stagecode: NZ1730