Het desbetreffende bedrijf huisvest zijn kantoor in Sydney en heeft meer dan 60 werknemers wereldwijd. Het bedrijf is Australisch grootste en meest innovatieve online netwerken. De business bestaat uit meerdere digitale platformen gericht op online nieuws, sport en weer websites die internationale, nationale en lokale perspectieven weergeven.

De stagiaire is volledig betrokken bij alle processen tijdens de stage producer, je wordt geplaatst in de rol van een producer en wordt hierbij geassisteerd. Het doel is om jouw skills en vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van design en visuele content met betrekking tot de mobiele data markt.

Je werkt in een technisch team en bent verantwoordelijk voor meerdere web en mobiel projecten.

Wat zoeken wij?

Je hebt affiniteit met visueel design en communicatie, vooral in de digitale omgeving. Je hebt kennis van design software en programma’s zoals Photoshop en Adobe. Ben jij creatief, zelfstandig, communicatief vaardig, verantwoordelijk, vaardig in de Engelse taal, sociaal en opzoek naar een uitdagende stage? Schrijf je dan gelijk in!

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Dit kan vrijblijvend via onze gratis Stage Check. Vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 1731 (2)