Product Development stage op een kantoor die in de jaren 80 het eerste internationale kantoor was van het bedrijf buiten de Verenigde Staten. De groep heeft meer dan 80 kantoren in meer den 50 verschillende landen.

Het bedrijft hanteert een divers portfolio van klanten, producten en zijn trots op de service die ze hun klanten te bieden hebben en de Australische reisindustrie.

De stagiair zal zich tijdens de Product Development stage bezig houden aanvragers te voorzien van de mogelijkheden die er zijn rondom Sydney. Niet alleen de bruisende stad zelf, maar ook de mogelijkheden om ervaringen op te doen.

Wat zoeken wij?

Een zeer gemotiveerde student met kennis van ondernemen en bedrijfsvoering. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Vul vrijblijvend onze gratis Stage Check in en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 1719