Het is een stage promotie bij een jong evenementenbureau dat zich concentreert op het plannen en organiseren van evenementen. Het is daarnaast ook een promotie en modellen bureau dat gestationeerd is in Sydney.

De stagiaire werkt nauw samen met het team van het bedrijf en wordt bij meerdere aspecten van het vak betrokken. Bijvoorbeeld het promoten en organiseren van evenementen, gericht op het verhogen van de bezoekersaantallen van de evenementen.

Je identificeert de marktmogelijkheden en ontwikkelt deze naar een plan, met dit plan implementeer je promotionele activiteiten om bovenstaande doel te bereiken. De stagiaire is constant bezig om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen tijdens de stage promotie.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste student met goede sociale skills. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal en heeft daarnaast goede organisatorische skills. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe vrijblijvend onze gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 1737