Het betreft een stage Public Relations bij een onafhankelijk non-profit radio station in Brisbane. Het station zendt 24 uur per dag een heel divers programma uit. Het promoot onder andere lokale en nationale muziek. Binnen de organisatie is sponsoring heel erg belangrijk, het staat of valt het gehele bedrijf.

Sponsoring komt in principe voor in meerdere vormen, bijvoorbeeld live campagnes en promotie en daarnaast sponsoring tijdens bepaalde evenementen.

Tijdens deze stage zal de stagiaire met verschillende uitdagende taken te maken krijgen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het assisteren van het management, het innoveren en ontwikkelen van de huidige strategie gericht op partners en bedrijf gerelateerde relaties. Het vinden van nieuwe klanten en/of sponsoren.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het updaten van de website, het uploaden van sponsor informatie en het bijhouden van de database.

Stagiaire moet bekend zijn met HTML en wordt daarnaast hier ook in getraind.

Wat zoeken wij?

Je bent een enthousiaste student met een gerelateerde studie. Je kunt goed in een team functioneren en je hebt goede communicatieve skills. Engelse taalvaardigheden zijn een pre.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Je kan dit vrijblijvend doen via onze gratis Stage Check.

Stagecode: AU0089