Het betreft een Radio stage bij een bedrijf in Melbourne, het is een onafhankelijk non-profit radio station. Het station zendt 24 uur per dag een heel divers programma uit. Het promoot onder andere lokale en nationale muziek. Binnen de organisatie is de afdeling marketing verantwoordelijk voor het aantrekken van luisteraars, subscribers en sponsoren ,welke nodig zijn om het radio station draaiende te houden.

Tijdens deze stage is de stagiaire verantwoordelijk voor het ontwikkelen van verschillende marketing tools en het doen van onderzoek bijvoorbeeld door middel van online enquêtes of andere tools. De Stagiaire onderzoekt de gehele markt van luisteraars, kijkt naar hun gewoonten en behoeften en analyseert daardoor nieuwe kansen en mogelijkheden.

Wat zoeken wij?

Je bent een enthousiaste student met een gerelateerde studie. Je kunt goed in een team functioneren en je hebt goede communicatieve skills. Engelse taalvaardigheden zijn een pre.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Vul vrijblijvend de gratis Stage Check in en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 5113