Het betreft een Sales stage bij een bedrijf die trainingen voorziet en hier leider in is in Nieuw-Zeeland. Met personeel in het hele land zijn ze toegewijd aan hun klanten en zorgen ze ervoor dat ze krijgen wat ze nodig hebben. Ze zijn uitgegroeid tot Nieuw-Zeelands grootste leerbedrijf, deze positie willen ze graag aanhouden.

Het bedrijf heeft ongeveer $250.000 PA omzet en de klanten zijn meestal vrouwen in middel tot hogere inkomstenklassen in de leeftijdscategorie van 27 tot 40 jaar oud.

Voor de Sales stage zijn ze opzoek naar iemand die frisse ideeën heeft voor het bedrijf en de sales kan verbeteren. Voor deze stage kan het nodig zijn om te reizen en als er een auto nodig is wordt deze verzorgd door het bedrijf.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste en gemotiveerde student met kennis van marketing die veel initiatief toont en open staat voor nieuwe ideeën. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Vul vrijblijvend de gratis Stage Check in en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1816