Het bedrijf staat bekend als één van Nieuw-Zeelands leidende sport teams. Je bent als student verantwoordelijk voor het assisteren tijdens evenementen en coördineren tijdens evenementen. Je helpt daarnaast de marketing manager met de implementatie van een marketingplan en de ontwikkeling van promotionele activiteiten tijdens de stage sportevenementen.

Je wordt op ieder moment begeleid door verschillende projectmanagers, gerelateerd aan de taken die je uitvoert.

De werkomgeving is vrij informeel maar je hebt wel een jas en das nodig tijdens club evenementen en sponsorbijeenkomsten. Naast je stage sportevenementen kun je gratis gebruik maken van alle sport faciliteiten van het bedrijf, zoals de sportschool en de sportvelden. Mocht je moeten reizen tijdens je stage, dan zorgt het bedrijf voor passend vervoer.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste en gemotiveerde student die zich aangetrokken voelt tot deze positie? Opzoek naar een uitdagende stage? Schrijf je dan gelijk in!

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Je kan dit vrijblijvend doen via onze gratis Stage Check. Vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1754