Het betreft een stage Sportmarketing bij een van Nieuw-Zeelands grootste particuliere health-clubs met ongeveer 300 werknemers in dienst. Het bedrijf is lid bij een van de wereldwijde organisatie voor de kwaliteit van de gezondheid clubs. De eigenaren hebben veel ervaring en kennis van hun industrie.

De stagiair voor de stage sportmarketing zal zich bezig houden met het schrijven van een marketing plan voor het adverteren in verschillende media. Daarnaast zal hij of zij dagelijkse taken uitvoeren in de club, zoals het praten met leden, het verspreiden van marketing materiaal en het bijwonen van teamvergaderingen.

Wat zoeken wij?

Een punctuele, betrouwbare, eerlijke en goed verzorgde student. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe nu vrijblijvend onze gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1814