Ben jij geïnteresseerd in reizen, toerisme en klantenservice? Tijdens deze stage in word jij een expert in de toerisme industrie in Sydney, Australië. Daarnaast houd jij je bezig met alle producten, diensten en leveranciers die hierbij betrokken zijn.

Je ervaart hoe de dagelijkse processen en procedures gaan bij een bedrijf als deze. Daarnaast leer je veel over het ontstaan van boekingen en offertes, annuleringen, financiën en betalingen.

Naast het ervaren van bovenstaande aspecten houd jij je bezig met het behandelen van zakelijke e-mails, het rapporteren voor de general manager, telefoon gesprekken behandelen. Het is belangrijk dat jij aanvoelt wat de klant wil.

Wat zoeken wij?

Een gemotiveerde en enthousiaste student die een gerelateerde studie doet. De student heeft mensenkennis, kennis van Microsoft Office, kan multitasken en is een echte teamspeler.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe vrijblijvend onze gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 5102