Het betreft een stage in Toerisme Marketing bij een bedrijf die klanten helpt om een reis te plannen in Nieuw-Zeeland. Ze zoeken de perfecte vakantie in Nieuw-Zeeland, of je nu op zoek bent naar vliegtickets, autoverhuur, accommodatie of een compleet op maat gemaakt reispakket ze helpen erbij. Van backpackers tot aan activiteiten inclusief routes en luxe reizen of avontuurlijke reizen.

De stagiair zal zich bezig houden met nieuwe zakelijke kansen: tot nu toe heeft het bedrijf vooral gefocust op de avontuurlijke reizen markt in Nieuw-Zeeland. Ze hebben onlangs besloten om uit te breiden naar Australië. Er is nog veel onderzoek te doen in het maken van productbeslissingen, het ontwikkelen van de website en het upgraden van het reserveringssysteem naar de nieuwe bestemming.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste student met kennis van toerisme. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Dit doe je vrijblijvend via de gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1772