Het betreft een stage Toerisme PR bij een agentschap die is gestationeerd in Melbourne, waar het voornamelijk tours en activiteiten georganiseerd worden. Als stagiaire word jij nauw betrokken bij alle processen van het bedrijf. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het assisteren bij de boekingen van alle tours, het aanvragen en verstrekken van informatie middels e-mail en telefoon.

Daarnaast heb je als stagiaire dagelijks contact met leveranciers en adviseer je klanten. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor alle online content, zoals Facebook, Google Plus en Twitter. Het analyseren van de bedrijfsresultaten via Google Adwords en SEO.

Je onderzoekt en gebruikt verschillende marketing methoden om alle producten en diensten van het bedrijf te promoten. Het voornamelijk doel hiervan is het uitbreiden van de omzet.

Wat zoeken wij?

Je bent een enthousiaste student met een gerelateerde studie. Je kunt goed in een team functioneren en je hebt goede communicatieve skills. Engelse taalvaardigheden zijn een pre.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Vul vrijblijvend onze gratis Stage Check in en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 5116