Buitenlands stagevisum

Advies over het juiste stage visum

Op zich is het aanvragen van een Nieuw-Zeelands of Australisch visum vanzelfsprekend, maar er zijn toch een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Als je vragen verkeerd invult omdat je ze niet volledig begrijpt, wordt je aanvraag niet geaccepteerd. Wij hebben een gids opgesteld om je te helpen. Heb je twijfels, is er iets onduidelijk of heb je een vraag over je visum? Neem dan vooral contact met ons op. Je visum is een onwijs belangrijk document, waar ze meteen bij aankomst in Nieuw-Zeeland of Australië om vragen. Het is dus van groot belang dat je dit zorgvuldig invult.

Type Stage Visum
Voor stages in Australië of Nieuw-Zeeland weten wij het erkende visum dat geldig is voor de duur van je stage + eventuele reis mogelijkheden.

Ben je al een keer in Australië of Nieuw-Zeeland geweest?
Laat het Stagereizen weten welk visum je al gebruikt hebt, dan kunnen wij je hierover adviseren wat er nog meer mogelijk is.

Heeft mijn bezoeker een visum nodig?
Jazeker! Alhoewel dit erg eenvoudig aan te vragen is, kunnen wij jou of je bezoeker hierover indien gewenst informeren.

  • Het is een erkend visum; alle bedrijven in zowel Australië als Nieuw-Zeeland kennen het.
  • Het is gemakkelijk online te verkrijgen.
  • Het kan in een korte periode aangevraagd worden.
  • Je kunt legaal een bijbaantje nemen.
  • Je kunt 6 maanden voor dezelfde werkgever werken.
  • Met dit visum heb je ook nog genoeg ruimte om te reizen na je stage.

De prijzen verschillen elk jaar. Voor Australië ligt de prijs rond de $500(Australische dollar) en voor Nieuw-Zeeland is dit rond de $250 (Nieuw-Zeelandse dollar).

Het duurt ongeveer twee weken voor je je visum binnen hebt. Print hem uit en stop hem in je paspoort voor als ze ernaar vragen op het vliegveld.

Hierover kan Stagereizen jou adviseren, dit is vrijwel altijd mogelijk tot minimaal 1 jaar.

Meer dan 15 jaar ervaring
in stage bemiddeling Down Under

Meer dan 15 jaar ervaring in stage bemiddeling Down Under

Stage Specialist

Stage Specialist

Waar staan wij voor

Wij willen studenten helpen het beste uit hun tijd in Australië en Nieuw-Zeeland te halen, maar onze primaire zorg is dat studenten hun stage succesvol behalen. Wij willen een zo compleet mogelijk pakket aanbieden tegen de beste prijs (beste service, leukste activiteiten, meest passende stages).

Extreme Sports Biking
Snowboarding
Wij zitten daadwerkelijk Down Under

Doordat wij ons kantoor Down Under hebben, doen wij in tegenstelling tot andere stage bemiddelingsbureaus onze werkzaamheden voor het grootste gedeelte zelf. Hierdoor kunnen wij gegarandeerd een kwalitatief goede buitenlandse stage aanbieden. Als er wat is, reageren wij meteen; tijdsverschil is geen hinder.

1k+

Erkende leerbedrijven

5k+

Geplaatste Stagiaires

15+

Jaar Plaatsing Ervaring

8.5

Gemiddelde Waardering