Jouw stage voedingsmiddelentechnologie zal plaatsvinden op een universiteit in Auckland, Nieuw-Zeeland. Het is dé plek voor een internationale stage NZ vanwege het internationale karakter van de universiteit; de school host studenten uit meer dan 90 landen! Je vindt er veel onderwijs- en onderzoeksprogramma’s met een internationaal karakter. De lat ligt hoog, maar daardoor wordt de kwaliteit gewaarborgd.

De universiteit heeft drie grote campussen op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, namelijk in Auckland, Palmerston North en Wellington. Dit biedt kansen voor studenten met buitenlandambities of voor studenten die graag een opleiding in meerdere steden in Nieuw-Zeeland willen volgen. Studenten kunnen hierdoor verschillende culturen het land ervaren en ontdekken. Deze internationale stage in Nieuw-Zeeland is dus de uitgelezen kans om studenten met een internationale mindset te ontmoeten.

Wat ga je doen?

Je zult de stage voedingsmiddelentechnologie lopen op de afdeling Voeding en Technologie. Je krijgt gaat een internationale studentenenquête afnemen. Dit project is geschikt voor laatstejaars studenten die communicatief vaardig zijn. Het betreft een uitdagend project op het gebied van sportvoeding. Je gaat sensorische percepties in sportdrankjes onderzoeken. Hierbij kijk je naar het koolhydraat- en elektrolytengehalte. De doelgroep bestaat uit atleten die aan oefeningen doen waarvoor een goed uithoudingsvermogen noodzakelijk is. De universiteit zoekt iemand die affiniteit heeft met deze doelgroep, dit product en het doen van onderzoek. Het wordt zeker op prijs gesteld als je iets eerder kunt beginnen.

Deze stage iets voor jou?

Heb jij interesse in deze stage voedingsmiddelentechnologie of zoek je een vergelijkbare internationale stage in Nieuw-Zeeland? Laat het ons weten via de gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stage code: NZ 1751