Het bedrijf heeft internationale erkenning verkregen in vele disciplines en is bekend om zijn hoge kwaliteit en uitmuntendheid. Het bedrijf wordt gekenmerkt door zijn bijzondere expertise op het gebied van wetenschap, design, sociale wetenschap, onderwijs en het bedrijfsleven.

Werkzaamheden stagiair

Tijdens deze stage krijg je de kans om de North Island Brown Kiwi te bestuderen. Het werk richt zich op hun broedgedrag en fysiologie. Ze zijn vooral op zoek naar mensen in het veldwerk, hoewel er ook een aantal mogelijkheden zijn om laboratoriumwerk te doen. Dit zal afhankelijk zijn van de stagiair en stageperiode.

De locatie is een afgelegen eiland in de Hauraki Golf (in de buurt van Auckland). Het werk zelf zal voornamelijk het lokaliseren van de vogels zijn met behulp van radio-telemetrie, nest controles, het opzetten van apparatuur (meestal camera’s) naar de vogels, ongewervelde sampling, habitat enquêtes, en soms het assisteren van collega’s met het vangen van vogels en het nemen van monsters. Kiwi’s zijn verlegen vogels en vooral ‘s nachts actief. Vandaar dat sommige van deze werkzaamheden ‘s nachts en in koude omstandigheden kunnen plaatsvinden.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via onze gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1751 (3)