Stage HR Management Australië

Stage buitenland
25 mei 2017
Locatie
Australië
Categorie
HR  
Soort functie

Beschrijving

Stagecode: AU 5101

Een bedrijf gevestigd in Sydney, Australië dat een groep van 3 Australische bedrijven host in de vakgebieden, digitale marketing, toerisme en internet zoekdiensten. Tijdens deze fantastische stage ben je betrokken bij het runnen van een succesvolle HR afdeling. Je zult vooral veel ervaring opdoen tijdens de dagelijkse processen en procedures van de afdeling.

Tijdens deze stage leer je veel over het ontstaan en verbeteren van documentatie met betrekking tot HR processen. Daarnaast word je betrokken bij het deelnemen aan verschillende dagelijkse werkzaamheden van een HR afdeling, bijvoorbeeld het assisteren tijdens recruitment werkzaamheden. Na deze stage zullen jouw interviewskills van een hoog niveau zijn.

Daarnaast neem je deel aan trainingssessies van medewerkers, het creëren van vacatures met bijvoorbeeld Key Performance Indicators en neem je zelf ook deel aan trainingen om jezelf te ontwikkelen.

Wat zoeken wij?

Een gemotiveerde en enthousiaste student die een gerelateerde studie doet. De student vindt het leuk om meerdere taken tegelijk te handelen.

Deze stage buitenland vacature iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Je kan dit doen door je vrijblijvend via de gratis stage check bij ons in te schrijven.

Gerelateerde vacatures

10 mei 2018
10 mei 2018
10 mei 2018
10 mei 2018
10 mei 2018
2017-09-14T09:49:08+02:00