Stage buitenland
  24 mei 2017
  Locatie
  Nieuw-Zeeland
  Categorie
  HR  
  Soort functie

  Beschrijving

  Stagecode: NZ 1803

  Het betreft een stage Recruitment bij een bedrijf die wereldleider is in de uitzendbureau-industrie. Ze zijn actief in Nieuw-Zeeland sinds 1996. Het bedrijf biedt services in de gehele arbeidsmarkt. Waaronder vaste, tijdelijke en contractuele recruitment.

  De focus van het bedrijf ligt op het verhogen van de productiviteit door het verbeteren van de kwaliteit, efficiëntie en kostenreductie in het personeelsbestand zodat klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

  Tijdens de stage Recruitment houdt de stagiair zich bezig met het verbeteren van de organisatie door middel van de administratie, Human Resource en marketing.

  Wat zoeken wij?

  Een enthousiaste en gemotiveerde student met kennis van marketing. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

  Deze stage buitenland vacature iets voor jou?

  Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Je kan dit doen door je vrijblijvend via de gratis stage check bij ons in te schrijven.

  Gerelateerde vacatures

  9 mei 2018
  9 mei 2018
  9 mei 2018
  9 mei 2018