Stage buitenland
  25 mei 2017
  Locatie
  Nieuw-Zeeland
  Categorie
  Design  
  Soort functie

  Beschrijving

  Stagecode: NZ 1806

  Het desbetreffende bedrijf huisvest meer dan 30 werknemers en specialiseert zich in het verspreiden van decoratieve Nieuw-Zeelandse bomen en planten. Ze produceren meer dan drie miljoen units per jaar. De afdeling onderzoek en ontwikkeling zijn altijd opzoek naar nieuwe deals met potentiële klanten en internationale producenten.

  Als stagiaire houd jij je bezig met het ontwikkelen en produceren van een nieuwe catalogus voor het bedrijf tijdens de stage webdesign. Dit is een grote opdracht welke inhoudt dat je verantwoordelijk bent voor het gehele design, de lay-out, de website die hieraan gekoppeld is. Daarnaast krijg je veel te maken met het updaten van foto’s en het ontwikkelen hiervan.

  Wat zoeken wij?

  Een enthousiaste student met kennis van Word, Photoshop, fotografische skills. Kennis en/of interesse van bomen, planten en milieu zou een welkome toevoeging zijn. Ben jij creatief, zelfstandig, communicatief vaardig, verantwoordelijk, vaardig in de Engelse taal, sociaal en opzoek naar een uitdagende stage? Schrijf je dan gelijk in!

  Deze stage buitenland vacature iets voor jou?

  Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Je kan dit doen door je vrijblijvend via de gratis stage check bij ons in te schrijven.

  Gerelateerde vacatures

  10 mei 2018
  10 mei 2018
  10 mei 2018
  10 mei 2018
  10 mei 2018