Stage administratie in Nieuw-Zeeland

Deze stage administratie vindt plaats in Auckland, Nieuw-Zeeland. Het bedrijf heeft acht werknemers en behoort tot de onderwijssector. Samengevat is het een adviesbureau voor studenten die in Nieuw-Zeeland willen studenten. Het bedrijf is al sinds 1998 actief en helpt studenten van over de hele wereld om zich in te schrijven voor allerlei soorten cursussen. Het gaat bijvoorbeeld om een cursus Engels, maar ook om opleidingen op de middelbare school of zelfs de universiteit.

De organisatie vertegenwoordigt alle universiteit in Nieuw-Zeeland, maar ook een breed scala aan instituten, taalscholen en middelbare scholen. Ze zijn expert op het gebied van studenten uit Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Bovendien helpen ze met investeringsvragen.

Deze stage is voor studenten die op zoek zijn naar een uitdagende administratie stage bij een jong en professioneel bedrijf. Ook moet je Engels van goed niveau zijn en is het spreken van Frans of Spaans een pré.

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?
  • Begroeten van studenten en hen informatie geven over wat het bedrijf doet of hen doorverwijzen naar de juiste personen
  • Reageren op telefonische vragen
  • Studentprofielen invullen en documenten verzamelen
  • Ondersteunen van collega’s van de studentenafdeling of de administratie
  • Helpen bij het invullen van cursusaanvragen
  • Documenten vertalen
  • Zelfstandig aan een project naar keuze werken, zoals het opstellen van een marketingstrategie

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1854

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!