Stage advocatenkantoor in Nieuw-Zeeland

Het betreft een stage bij een Advocatenkantoor die een team van advocaten leidt in de juridische praktijk die zich gespecialiseerd in twee gebieden. Het bedrijf telt 6 advocaten en 2 ondersteunen personeelsleden.

Het familierecht team richt zich op zaken over ouderschap en relatie, eigendom geschillen, verhuizing en voogdij kwesties, adoptie, familie en andere zaken.

Het andere team, civiele en strafrechtelijke team, houdt zich bezig met algemene burgerlijke zaken, deportatie en vluchtelingenproblematiek, disciplinaire en tribunaal zaken en alle strafzaken (in het bijzonder huiselijk geweld en fraude).

De stagiair zal tijdens zijn/haar stage op het advocatenkantoor bezig zijn met het beantwoorden van telefoontjes, het ontmoeten van cliënten, de administratieve gegevens bijhouden, het organiseren van bestanden en gerechtelijke documenten, documenteren tijdens een rechtszaak en het doen van een juridisch onderzoek.

Wat zoekt het bedrijf?

Een zeer gemotiveerde student met kennis van recht. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1870

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!