Stage agrarisch medewerker in Nieuw-Zeeland

Het betreft een vacature Agrarisch Medewerker bij een bedrijf die eigenaar is van twee grote locaties in het zuidwesten van Nieuw-Zeeland.

De boerderij omvat 500 koeien te bereiken over een oppervlakte van meer dan 51 a. De andere locatie heeft een kleine schuur. Het plan is om momenteel uit te breiden, zodat er een andere loods kan worden gebouwd.

Te Anau is een aantrekkelijke stad voor veel toeristen, want het ligt in de buurt van de beroemde Milford Sound met zijn prachtige landschap. De boerderij is omgeven door interessante steden, zoals Dunedin en Queenstown die beroemd is om Bungee Jumping. Invercargill is gelegen in het uiterste zuiden van Nieuw-Zeeland, waar je ook via Bluff op Stewart Island kan komen.

Wat biedt het bedrijf?

Je werkt op een boerderij op het Nieuw-Zeelandse Zuidereiland. Meestal ben je verantwoordelijk voor het melken 100 koeien (meestal droog) en helpen grootbrengen van de 150 kalveren.

Dit betreft een betaalde stage.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1857

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!