Stage business developer in Nieuw-Zeeland

Een stage Business Developer beschikbaar bij een groot Nieuw-Zeelands bedrijf. Het bedrijf is het grootste en enige geaccrediteerde bureau in deze industrie in Nieuw-Zeeland. Het bedrijf helpt jongeren uit de hele wereld, met name Zweden, Duitsland, Frankrijk, de VS, Spanje en Brazilië, te komen werken in Nieuw-Zeeland als Au Pair. Het bedrijf bestaat uit 12 personen en is onlangs geaccrediteerd door de regering voor haar Au Pair Program.

Het bedrijf is op zoek naar een stagiair op het gebied van Marketing. De taken zijn onder met het uitwerken van een marketingplan om jongeren naar Nieuw-Zeeland te trekken om te komen werken als Au Pair. Dit wil zeggen het ontwikkelen van propositie, het maken van documenten en het ontwikkelen van partnerschappen.

De stagiair zal deelnemen aan de huidige diensten voor au pairs in Nieuw-Zeeland tijdens de stage Business Developer. De activiteiten, documentatie en diensten voor de aankomst van de au pairs in Nieuw-Zeeland.

Tot slot zal de stage ruimte bieden tot een onderzoek op het gebied van het verbeteren van het bedrijf (waar en hoe).

Wat zoekt het bedrijf?

Een enthousiaste student met kennis van marketing. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1720

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!