Stage consultancy in Nieuw-Zeeland

Het betreft een stage consultancy bij een bedrijf dat is opgericht eind 2008 door twee bestuurders die een uitgebreide ervaring hebben met de commerciële en recruitment sector. De visie van het bedrijf is om een zeer succesvol recruitment bedrijf te creëren met expertise in de sector Accountancy & Financiën.

Het is een erg snelgroeiend bedrijf met een vooruitstrevende aanpak.

De stagiair zal betrokken zijn bij veel processen. Onder andere de verkoop, marketing, business development, de klanten database, administratie en aan aantal andere belangrijke projecten afhankelijk van de expertise van de stagiair. Het is een uitdagende, dynamische stage in een hecht teamverband. Je hebt de kans om een carrière op te bouwen in de consultancy.

Wat zoekt het bedrijf?

Een goede presteerder met een drive tot succes in het leven. Verder een eerlijk persoon die zorg draagt over anderen en met een hoog niveau van zakelijk inzicht. Daarnaast is een goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal nodig.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 0017

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!