Stage CRM in Nieuw-Zeeland

Een CRM stage stage bij een Nieuw-Zeelands bedrijf, dat is opgericht door een groep kunstenaars en ontwerpers met de droom om kwalitatief hoogwaardige kunstwerken te leveren tegen een betaalbare prijs aan het publiek. Deze droom is nu werkelijkheid geworden met een galerie in Auckland. Veel van hun kunstwerken worden nu getoond in meer dan 150 plaatselijke cafés, restaurants, showhuizen en zelfs in de banken van Nieuw-Zeeland.

Zij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair welke hen kan ondersteunen met de communicatie in haar markt. Van deze stagiair wordt verwacht dat zij enthousiast is en bereid is om te leren en te groeien. Zij moet openstaan voor nieuwe dingen, onafhankelijk werken en het leuk vinden om interactie te hebben met de klanten.

Als stagiaire ben je breed inzetbaar, bijvoorbeeld bij het assisteren van de architecten, designers, engineers, ontwikkelaars of de bouweigenaren. Dit kan leiden tot het opdoen van kennis op allerlei verschillende gebieden.

Wat zoekt het bedrijf?

De student doet een gerelateerde studie en is creatief, zelfstandig, verantwoordelijk, vaardig in de Engels taal en heeft goede sociale vaardigheden. Gevorderde computerskills zijn een pre, maar geen must.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ1862

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!