Stage cultuur evenementen in Nieuw-Zeeland

Door middel van toewijding en passie in hun industrie, is het bedrijf een voorloper op het gebied van cultuur evenementen. Reizen en het ervaren van verschillende culturen heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf nu staat waar het staat. Ze organiseren cultuur evenementen op een primitieve maar artistieke manier en hebben een stage cultuur evenementen beschikbaar.

De stagiaire zal de gehele periode samen met de organisatoren werken aan de desbetreffende projecten. De stagiaire inventariseert en analyseert de gehele markt en maakt een analyse van haar klanten en omgeving tijdens de stage cultuur evenementen. De stagiaire is verantwoordelijk voor de wijze van communiceren en promotie.

Daarnaast wordt de stagiaire betrokken bij het analyseren van leveranciers, klanten en concurrenten. De stagiaire helpt bij de algemene werkzaamheden tijdens de voorbereiding en uitvoering van een evenement en assisteert daarbij de projectmanager.

Wat zoekt het bedrijf?

Een enthousiaste en gemotiveerde student! Opzoek naar een uitdagende stage? Schrijf je dan gelijk in!

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1727 (3)

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!