Stage design en constructie in Australië

Het betreft een stage Design en Constructie bij een klein tot middelgroot bedrijf in een fantastisch kantoorpand in Bella Vista. Het pand wordt beheerd door een conciërge en bevat een café/restaurant beneden. Het kantoor maakt gebruik van de nieuwste technologie op gebied van constructie en design en geeft een super relaxte sfeer.

Wat biedt het bedrijf?

Op dit moment houdt het bedrijf zich bezig met een groots schoolproject voor de overheid en daarnaast zijn ze altijd opzoek hun business uit te breiden. Over het algemeen is het bedrijf verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van luxe huizen, appartementen en scholen. In principe dragen zij verantwoordelijkheid voor alle soorten design en constructie denkbaar.

Als stagiaire heb je de ultieme mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van een bedrijf als deze. Je assisteert in alle mogelijke werkzaamheden op gebieden van design, constructie en administratie. Over het algemeen wordt de stagiaire betrokken in alle belangrijke processen van het bedrijf.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 1725 (2)

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!