Stage dieren verzorging in Nieuw-Zeeland

De desbetreffende dierentuin heeft Nieuw-Zeelands grootste collectie dieren en is erkend als een van de meest progressieve dierentuinen in de wereld. Winnaar van nationale en internationale milieu gerelateerde awards. De dierentuin biedt een thuis voor meer dan 110 verschillende soorten en meer dan 700 dieren.

Als stagiaire bij deze dierentuin krijg je de mogelijkheid jouw passie en interesse in wildlife en dieren te combineren met je stage dierverzorging. Het biedt daarnaast de mogelijkheid om met heel veel verschillende mensen en dieren te werken.

Je richt je vooral op de klanten en inkomsten van de dierentuin maar hebt hiernaast ook zeker de mogelijkheid om met de dieren en hun omgeving in aanraking te komen.

Wat zoekt het bedrijf?

Je bent in ieder geval 18 jaar oud en hebt goede communicatie skills. Je bent enthousiast, fit, betrouwbaar en kunt in een team werken.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1794

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!