Stage food & technology in Nieuw-Zeeland

Het betreft een Food en Technology onderzoeksstage bij een groot instituut met erkende expertise in biologische wetenschap. Daarom speelt dit bedrijf een erg belangrijke rol in het stimuleren van de productiviteit van de bio-afhankelijke economie.

Het bedrijf is eigendom van de bevolking van Nieuw-Zeeland en ze werken voor “the benefit of New Zealand”.

De doelen van het bedrijf zijn welvaart te creëren voor Nieuw-Zeeland, waarde voor haar klanten en de gezondheid en het welzijn van de consument door middel van wetenschap, product ontwikkeling en commercialisering te verbeteren.

Ze maken gebruik van een nieuwe soort – XXX – de huiskat als model tot nieuwe inzichten over de menselijke obesitas te genereren. Toegenomen incidentie van zwaarlijvigheid is verbonden met de verhoogde inname van koolhydraten en veranderingen in gastrointestinale microbiota in zowel mensen als honden. Overeenkomsten in de ontwikkeling van obesitas gerelateerde ziekten suggereren dat de huiskat een geschikt model voor obesitas bij de mens te onderzoeken. Ze streven ernaar om hoe gastro-intestinale microbiota verandering in reactie op diëten en lichaamssamenstelling te begrijpen.

Manipulaties:
Winning van microbiota van feces en identificatie met behulp van DGGE.
Werken met niet-invasieve diermodellen (honden en katten)
General lab vaardigheden
Glucose / insuline reacties.

Wat zoekt het bedrijf?

Een enthousiaste student met kennis van Food en Technology en opzoek is naar een onderzoeksstage . De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1818

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!