Stage hotel assistent in Nieuw-Zeeland

Het is een stage Hotel Assistent bij een van de meest invloedrijke ketens onder de kwaliteitshotels in Australië en Nieuw-Zeeland. Het team bestaat uit een ontwikkelaar, promotor, financieel manager en de eigenaar van de appartementencomplexen door heel Australië en Nieuw-Zeeland.

De appartementen zijn beschikbaar voor een paar dagen, weken of jaar. De ruime studio’s en de een, twee of drie slaapkamer appartementen laten je altijd als thuis voelen. Deze kamers verhuurd het bedrijf voor de zelfde prijs als hotels.

Als stagiair werk je op de verschillende departementen van het bedrijf, dit zijn de receptie, housekeeping en reserveringen/sales tijdens de stage als hotel assistent.

Wat zoekt het bedrijf?

Het bedrijf is een professioneel Apartment Group dus als stagiair is het een vereiste om goed te zijn in multitasking, een flexibele houding te hebben en out of the box denken. Hoe sterker de wil is van de stagiair is om te leren en ervaring op te doen hoe meer verantwoordelijkheid de stagiair krijgt, het nemen van initiatief is hier belangrijk bij. De stagiair heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal nodig.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1712

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!