Stage HR Assistent in Nieuw-Zeeland

Het is een HR assistent stage bij een bedrijf dat actief is sinds 2006. Ze bieden praktische HR support voor kleine bedrijven. Het bedrijf is een online bibliotheek van praktische documentatie om eigenaren van kleine bedrijven de mogelijkheid te geven om HR zelf te doen. Om vervolgens professionele ondersteuning te bieden per project of per uur.

Het doel van de ondersteuning die wij bieden aan kleine bedrijven is om praktisch hulp te bieden op dag tot dag kwesties waar elke werknemer mee geconfronteerd wordt.

De stagiair is HR assistent en verantwoordelijk voor de algemene administratie taken rond het kantoor tijdens de stage. Daarnaast zal de stagiair merendeel van zijn/haar werk besteden aan het ondersteuning bieden en advies geven aan klanten over HR vraagstukken.

Wat zoekt het bedrijf?

Een hoog niveau van mondelinge Engels is essentieel aangezien de meerderheid van het werk klantgericht zal zijn, via de telefoon of face-to-face. Computervaardigheden zijn ook van belang, er worden geen ingewikkelde computerprogramma’s gebruikt. Echter zijn geavanceerde Word skills, basis Excel en data verwerking wel van belang.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1819

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!