Stage immigratie in Nieuw-Zeeland

Tijdens je stage immigratie bij de immigratiediensten in Nieuw-Zeeland zal je deel uitmaken van een team van 4 voor een periode van 5 tot 6 maanden. Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Auckland.

Het bedrijf is de grootste aanbieder van immigratiediensten in Nieuw-Zeeland. Het werk varieert van de meest complexe immigratiezaken in de wetgeving van Nieuw-Zeeland tot eenvoudige bezoekersvisum toepassingen.

Wie zijn je collega’s?

Het team bestaat uit een unieke combinatie van advocaten en consultants die ervoor zorgen dat het werk wordt uitgevoerd door enkel gekwalificeerde advocaten en ervaren consultants.

De meeste van teamleden zijn zelf gemigreerd naar Nieuw-Zeeland, dus begrijpen we het immigratieproces en alle complicaties.

Het uitgangspunt van dit bedrijf is het geloven in mensen die met andere mensen werken. Geen mooie vormen van onpersoonlijke software, maar het geven van echte, persoonlijke service. Jouw collega’s zijn stuk voor stuk bijzondere personen met vriendelijke persoonlijkheden en een hart voor Nieuw-Zeeland. Zie het team als een klein gezin dat houdt van hard werken, maar ook van plezier hebben. Kennis en ervaring worden continu gedeeld en iedereen is gepassioneerd.

Wat zoekt het bedrijf?

Het is belangrijk dat je van mensen houdt. Het bedrijf positioneert zich als een immigratie advocatenkantoor en heeft klanten van over de hele wereld – allemaal met andere achtergronden qua cultuur en taal. Het is daarom erg belangrijk voor de jou als de stagiair om dit te begrijpen en een ruimdenkend persoon te zijn met een liefde voor cultuur. Ook moet je zowel flexibel als vriendelijk kunnen zijn in je omgang met klanten – vooral met diegenen die geen goed Engels spreken.

Wat zullen je taken en verantwoordelijkheden zijn? 
  • Assisteren van de advocaten en consultants;
  • Marktonderzoek uitvoeren;
  • Verzorgen van directe berichtgeving;
  • Presentaties voorbereiden;
  • Beantwoorden van inkomende oproepen;
  • Ontmoeten van (potentiële) klanten;
  • Deelnemen aan teamvergaderingen en het maken van notulen.

Als je voldoende bekwaam blijkt om ons werk in een korte tijdspanne te begrijpen, kan de rol uiteindelijk worden uitgebreid met hulp bij onze immigratiepraktijken, inclusief het voorbereiden en opstellen van visa-, vergunning- en verblijfsaanvragen.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1804

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!