Stage marketing en communicatie in Nieuw-Zeeland

Het betreft een stage Marketing en Communicatie bij een wereldwijd bedrijf die werkt met zowel personeel en studenten uit verschillende landen. Een van de doelstellingen van het bedrijf is om studenten een scala van vaardigheden aan te geven die nuttig zijn in de internationale markt. Door de mix van culturen en leeftijden bij het bedrijf geeft dit de student de kans om veel te leren.

De primaire focus ligt op studenten. Het bedrijf streeft ernaar om de beste kwaliteit in onderwijs, services en faciliteiten te bieden.

Tijdens de stage Marketing en Communicatie houdt de student zich bezig met de internationale promotie van de school. Hier gaat de stagiair onderzoek naar doen en een advies voor schrijven.

Wat zoekt het bedrijf?

Een enthousiaste en gemotiveerde student met kennis van marketing. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1803

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!