Stage marketing en vastgoed in Nieuw-Zeeland

Het betreft een stage Marketing en Vastgoed bij een Real Estate bedrijf in het centrum van Auckland, Nieuw-Zeeland. Het is een van Nieuw-Zeelands grootste Property Services Bedrijven, met meer dan 1100 werknemers in Nieuw-Zeeland.

Ze hebben ervaring in de marketing van woningen, commerciële en industriële eigendommen en landelijke vastgoed, waaronder boerderijen. Ze hebben meer dan 50 kantoren door heel Nieuw-Zeeland en ze verkopen ontroerend goed in Auckland, North Shore, Northland, the North of Auckland, Tauranga, Hamilton, Hawkes Bay, Gisborne, Palmerston North, Wellington, Christchurch, Queenstown en andere provinciesteden.

Tijdens de stage Marketing en Vastgoed houdt de stagiair zich bezig met marktonderzoek, creëren van marketing programma’s, de social media en de huidige marketing en sales activiteiten onderzoeken.

Wat zoekt het bedrijf?

Een enthousiaste en gemotiveerde student met kennis van marketing. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ1816

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!