Stage marktanalyse in Nieuw-Zeeland

Dit bedrijf is gevestigd in Rotorua en heeft een vacature voor een stage marktanalyse. Het bedrijf focust zich op de ontwikkeling van technologie om bio-based producten te ontwikkelen. Deze materialen worden gebruikt om milieuschade tegen te gaan. Wat het bedrijf vooral doet is producten maken met behulp van recyclebare, natuurlijke materialen in plaats van petrochemicaliën. Nieuw-Zeeland loopt voorop wat betreft hoogwaardige producten uit biologische materialen door de innovatie van grondstoffen in de bio-industrie.

Je gaat onderzoek doen naar specifieke projecten of onderwerpen die het bedrijf afstemt op trends in het vakgebied en jouw vaardigheden. Hiervoor gebruik je het internet en andere beschikbare, relevante middelen. Uiteindelijk verwerk je de bevindingen in een duidelijk, beknopt en relevant rapport.

Ook zal je marktonderzoek uitvoeren, waarbij je kijkt naar de technologieën, business case-informatie en andere gerelateerde informatie. Hiervoor doe je onderzoek en lees je de achtergrondinformatie.

Wat zoekt het bedrijf?
  • Je schrijft en leest Engels uitstekend
  • Je kan duidelijke en beknopte rapporten schrijven
  • Je hebt ervaring in het opstellen van marketingplannen

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1866

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!