Stage milieukunde in Nieuw-Zeeland

Het desbetreffende bedrijf maakt zich al jaren hard voor het milieu in Europa, Amerika, Azië, Afrika en de Pacific. Ze zamelen geld in om ervaringen van het bedrijf te delen met supporters en medestanders en heeft een stage milieukunde openstaan.

Het kantoor in Nieuw-Zeeland is gestationeerd in Auckland met ongeveer 30 werknemers die zich hard maken voor het milieu. Alle stagiaires werken nauw samen met een ervaren manager.

Het bedrijf verwacht een hoge bijdrage en commitment, een professionele houding en affiniteit met het reilen en zeilen van de organisatie. Daarvoor in de plaats krijg jij als stagiaire de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een organisatie als deze. Je werkt nauw samen met jouw manager om jouw ontwikkeling zo goed mogelijk te laten verlopen.

Je zult onder andere verantwoordelijk zijn voor het interne fundraisers communicatie platform om kantoren over de hele wereld van informatie en ervaringen te voorzien.

Wat zoekt het bedrijf?

Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal en bent handig met een computer. Je hebt goed ontwikkelde internet skills en bent een georganiseerd type mens. Je hebt zelfvertrouwen, gemotiveerd en flexibel. Opzoek naar een uitdagende stage? Schrijf je dan gelijk in!

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1739 (2)

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!