Stage non profit marketing in Nieuw-Zeeland

Het bedrijf heeft een stageplaats beschikbaar in Non Profit Marketing. Het is een bedrijf die zich focust op de ervaringen van de supporters. Ze willen dat ze meer de moeite waard zijn dan elke andere organisatie in Nieuw-Zeeland.

De Supporter Relationships Marketing Assistant is een “hands on” rol. Dat houdt in dat er gewerkt wordt met de supporter relationships team, direct contact met de supporters van het bedrijf en het werken met het ledenbestand.

De stage in Non Profit Marketing biedt ook een unieke gelegenheid om een verschil te maken in de effectiviteit van de organisatie op lange termijn. De stagiair zal met behulp van de opgedane praktische ervaring en aanvullend onderzoek een advies schrijven voor de organisatie wat betreft de strategie rondom de marketing.

Wat zoekt het bedrijf?

Een enthousiaste en gemotiveerde student met kennis van marketing. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1739

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!