Stage non profit toerisme in Australië

Dit bedrijf, gestationeerd in Sydney, is een non-profit Toerisme organisatie en biedt een stagiaire de kans om hun team te komen versterken. De stagiaire zal vooral ingezet worden bij het ontwikkelen en laten groeien van hun website en social media platforms.

De stage zal hoofdzakelijk gericht zijn op online marketing en biedt een plaats voor 3 maanden in het centrum van Sydney. Je werkt 3 dagen voor het bedrijf en daarnaast is er ruimte om 2 dagen voor jezelf te werken.

Het is essentieel dat je goede Engelstalige communicatieve vaardigheden bezit, zowel schriftelijk als mondeling. Je bent geïnteresseerd in social media en online marketing. Je bent detailgericht en bent niet bang om initiatief te nemen.

Wat zoekt het bedrijf?

Je bent een enthousiaste student met een gerelateerde studie. Je kunt goed in een team functioneren en je hebt goede communicatieve skills. Engelse taalvaardigheden zijn een pre.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 5117

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!