Stage onderwijs assistent in Nieuw-Zeeland

Het betreft een stage als Onderwijs Assistent bij een school die snel is uitgegroeid van een kleine school naar een grote gemeenschap. Momenteel heeft de school meer dan 500 scholieren met de leeftijd van 5 tot 10 jaar.

De school heeft verschillende departementen; Junior Classes (Yr 0-2), Middle Classes (Yr 3-4) en Senior Classes (Yr 5-6). Elk departement heeft zijn eigen leraar die ook de teamleider is.

De scholieren genieten van hun tijdens het leerproces. Ze hebben hardwerkend personeel die het beste voor hebben met hun scholieren. Als team zijn ze betrokken bij de kwaliteit van de lessen in bijvoorbeeld taal en rekenen. Bovendien zijn ze een Enviro and Travel Wise school en werken via het Exciting Inquiry Learning model. Sport en kunst zijn twee belangrijke aspecten in het profiel van de school.

Wat zoekt het bedrijf?

Ze zijn opzoek naar een stagiair Onderwijs Assistent om de leraren te helpen in de klassen. Ideaal zou zijn als de kandidaat als enkele ervaring heeft met het werken met kinderen met speciale behoeften.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1849

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!