Stage PR & communicatie in Australië

Een non-profit organisatie zoekt een stagiaire voor een stage PR & communicatie om hen te ondersteunen met hun marketing en communicatiebeleid. Het bedrijf zet zich in tegen de honger in de landelijke gebieden van Afrika, Bangladesh, India en Latijns Amerika.

Hun visie op deze armoede is dat deze mensen met een beetje hulp zelf een einde aan hun honger kunnen maken. Langdurige honger is de oorzaak van 92% van de hongergerelateerde overlijdensgevallen, en moet daarom ook bestreden worden. Dit doet het bedrijf niet door het sturen van geld, maar het zet zich in om de mensen te leren hoe zij met hun armoede om moeten gaan.

Het bedrijf komt aan haar middelen door partnerships aan te gaan met bedrijven in Australië welke hen financieel willen ondersteunen. Dit doen zij onder andere door fondsenwerving en het houden van reclamecampagnes.

Van de stagiair wordt veel verwacht. Ten eerste is het bij dit bedrijf natuurlijk van belang dat je volledig achter de idealen van dit bedrijf staat. De werkzaamheden zullen globaal bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Betrokkenheid bij allerlei marketinggerelateerde processen.
  • Het schrijven en verspreiden van nieuwsbrieven.
  • Betrokkenheid bij het schrijven van het jaarverslag.
  • Het verder opbouwen en versterken van het merk.
  • Ontwerpen van een marketingstrategie.
  • Het ontwerpen en geven van presentaties.
  • Design, lay-out en creatieve skills zijn bij deze stage erg belangrijk.
Wat zoekt het bedrijf?

Ben jij creatief, zelfstandig, communicatief vaardig, verantwoordelijk, vaardig in de Engelse taal, sociaal en opzoek naar een uitdagende stage? Schrijf je dan gelijk in!

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 1723

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!