Stage research en development in Australië

Het betreft een Research en Development stage bij een klein IT-bedrijf die zich bezig houdt met het opbouwen van Internet Community Netwerken in eerste instantie in de oostelijke buitenwijken van Sydney.

Het bedrijf is eigendom van en wordt gerund door 2 voormalige journalisten. Ze hebben een unieke database ontwikkeld over een periode van tien jaar, die ze de mogelijkheid geeft om digitale facsimile’s van elke wijk en de bedrijven te creëren.

Ze zijn in het proces van uitbreiding in heel Sydney en geloven dat wat ze aan het doen zijn van belang voor zeer grote internetbedrijven zullen zijn zodra ze een big-genoeg “footprint” in Sydney hebben vastgesteld.

Ze hebben kantoren in Sydney, Melbourne, Brisbane, Canberra, Wellington NZ, London UK, Edinburgh en Polen.

Wat zullen jouw werkzaamheden zijn?

De belangrijkste taak is Research & Development. Dit kan zowel in de praktijk zijn als deskresearch en daarnaast wordt alle informatie verwerkt in een database. Het bedrijf geeft wekelijks een seminar over journalistiek en aanverwante onderwerpen zoals marketing en reclame. Ze hebben senior ervaring in kranten en tijdschriften productie in Australië, Londen en New York, alsmede de ervaring in de IT sinds 1994.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 1716

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!