Stage restaurant assistent in Nieuw-Zeeland

Het betreft een stage Restaurant Assistent bij een welbekende hotelketen over de hele wereld. De stagiair houdt zich bezig met het leveren van uitstekend, verantwoord en efficiënt eten en drinken aan de gasten evenals het afhandelen van de rekening. Elke Food & Beverage Attendant moet zijn/haar taken uitvoeren binnen de grenzen van het gevestigde hotel, het lokale beleid, de procedures en de voorschriften.

De stagiair houdt zich bezig met alles wat er binnen het restaurant speelt tijdens de stage als restaurant assistent. Voert gerelateerde taken uit van en heeft de ruimte om speciale projecten te doen die zijn toegekend door de Restaurant Manager en de Food & Beverage Service Manager.

Wat zoekt het bedrijf?

Het bedrijf is een welbekende hotelketen dus als stagiair is het een vereiste om goed te zijn in multitasking, een flexibele houding te hebben en te werken volgens de procedures. Hoe sterker de wil is van de stagiair is om te leren en ervaring op te doen hoe meer verantwoordelijkheid de stagiair krijgt, het nemen van initiatief is hier belangrijk bij. De stagiair heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal nodig.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1714

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!