Stage software developer in Nieuw-Zeeland

Dit bedrijf heeft een unieke ‘mobile billing service’ opgezet voor providers en is opzoek naar een software developer. Ze maken gebruik van de mobiele inrichting als een centraal (micro) facturering. Dit product is verkrijgbaar in Nieuw-Zeeland en Australië op dit moment. Ze hebben plannen om het uit te breiden in de nabije toekomst naar de Verenigde Staten.

Het bedrijf heeft behoefte aan een of twee software developer(s) om de front-end van het aanmeldingssysteem te ontwikkelen. Dit betekend dat de stagiaire(s) verstand moeten hebben van PHP en/of Java. Het project heeft veel begeleiding dus een IT’er met gelimiteerde skills of een webdesigner met enigszins wat kennis van programmeren zal geschikt zijn. Het zal erg leerzaam zijn.

Wat zoekt het bedrijf?

Een enthousiaste student met enigszins goede skills in PHP en Java, maar in ieder geval leergierig is. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via ons inschrijfformulier en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1871

Focus op jouw goals

Het is ontzettend belangrijk dat je prioriteit geeft aan de goals die je met je stage wilt bereiken.

Don’t dream it! Do it!

Een stage aan de andere kant van de wereld, verbetert je Engels, je CV, maar bovenal jezelf!